Honda Pan Europan vs. BMW K1200RS
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Honda Pan Europan vs. BMW K1200RS
RSiga otsene võrdlus võib veidi raske olla jah, pigem ikka K1200GT. Siis selline, mitte uuem http://motoprofi.com/bikephoto/4254/bmw ... 2003_2.jpg
Sa ei täpsusta, kas Honda puhul on mõttes 1100 või 1300. Kui 1100, siis ka selles mõttes veidi võrdluses vimka sees, et ST tootmine lõpetati 2002, peale 12 aastat üsna väikeste muudatustega toodangut, aga bemmi GT alustas 2003.
Ma ise ei peaks pikalt mõtlema.. 1200GT pole sõitnud, aga ikka pole vaja mõelda, vaid jääksin ST1100 truuks. Isegi oma 220000km sõitnud STd ei vahetaks uuema GT vastu. Honda ST puhul on tegu sellise rattaga, et kestvuse ja problemivabaduse osas naljalt miski mööda ei lähe. Minu isend on minu käes olnud mainitud läbisõidust 170000 ja seda täiesti probleemivabalt ja ilma mingi sekkumiseta. Rutiinseid hooldusi ma ei meõlnud muidugi. Hetkel on mootori näitajad sellised, et ei näe probleemi sinna teised 200k peale sõita, millise läbisõiduga 1100si on maailmas palju. Nõrku kohti ei ole ja ainukesd küsimused tekivad foorumites UK meestel, kes on oma teesoolas ussitanud ABSi andurite ja summutitega jm roostega hädas. UKst tulnud mis iganes marki tsiklid on muidugi omaette teema ses osas. Ei hakkagi pikemalt.. eks ma ole selle ratta ikka päris läbi käinud hoolduste käigus, niiet kui midagi täpsemalt huvitab, täpsusta, muidu läheb pikaks:)
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.