Palun abi PÄRNUS oma esimese motika ostul
-
- Tsikkel: Honda VT600 Shadow
- Tänanud: 103 korda
- Tänatud: 66 korda
Re: Palun abi PÄRNUS oma esimese motika ostul
niisiis.
minu suur,soe ja sõbralik soovitus: ÄRA OSTA!
olen hiinlase seljas istunud ja seda suisa omanud, rist ja viletsus. metall nõrk, iga sõiduga midagi pudeneb küljest. huumor hakkas pihta juba Tondi motopoest kojusõiduga: esiklaterna pirn eraldus ning hööveldas laterna klaasi seespoolt matiks. komplekteerijad olid laibaka relakaga läbi lasknud, kuna poldiavad ei sobinud. silindripea kinnituspoldid (kuuesed,) purunesid aasta jooksul 4-5 korda! lõpuks oli mul sadula all paar peata kuuest polti reservis, juhuks kui...tagumine jalaraud eraldus masinast omavoliliselt. vibratsioon põrutanuks proteesid suust, kui mul neid oleks. ja nii edasi, ja nii edasi - vett ja vilet sain oma "hiinlasega" piisavalt. masinaks oli siis Kinroad Black Cyclone, 125cc.
ainuke pluss- istumisasend oli võrdlemisi mugav, kui välja arvata neid õnnetuid jalaplaate jalaraudade asemel, mille peal pidid trassil koguaeg "jooksma".
parem osta paarikümne aasta vanune jaapanlane kui kasvõi tuttuus hiinlane. peale seda kogemust pagen sõna "hiinlane" kuuldes ummisjalu.
puändiks oli, kui (vanaraua hinnaga) müümise ajal eraldus masinast sadulalukk...
p.s. enne seda oli mul 50cc hiina chopper-roller Regal Raptor DD50E, mis kestis samas kenasti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.