caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
tormavtellis kirjutas:lermo kirjutas:Leia 10 erinevust:
Spoiler
hea point tegelt. ronin "tekkis" vist paar aastat hiljem, kui renardi masin. viimane on ka suht esteetilise välimusega, ameeriklane aga on paras mölakas. kole. kui midagi brutaalset omaarust teha, ei pea see tingimata nagu s!tajunn välja nägema, et oma unikaalsust rõhutada. mitte kuidagi ei aja tilka otsa. buell vähemalt näeb natuke välja (no selles mõttes, et amburgeri kingdomis juba üks pisike_ja_kuri on. või oli), aga see ronin on hullem haamritisiain kui ktm (sh viimane näeb ka suht tibens välja).
E: designed and built in 8 weeks. äkki oleks 8 months võind proovida.
E2: ja got to love see magnet võti, mis ei suuda algul tsiklit käima pana ja pärast karpi lahti teha. oleks pidand retro looki asjale andma, siis oleks "oh yeah, you see - this is a classic retro look with modern technology " ja hipsterid ostaks seda. aga kes nyyd siis siukse mölaka sihtgrupp on? gay-leno ja veel paar ameerika kolakogujast penskarit?
flames on
tegelt on kohvikad s.tajunnid ja ronin äge
-
Teema algataja - Postitusi: 1070
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
-
- Tsikkel: CB900
- Tänatud: 1 kord
Tellar, oleks aeg vist 'jms värk' teema nimest ära kastutada, muidu ei julge sellise tule alla varsti enam keegi ühtegi pilti riputada.
Teemasse ka, hobene tore loom.
-
Re: Cafe Racers
tormavtellis kirjutas:eks paku vajalikele tegelastele pealkiri välja, las muudavad. mul suht savi juba.
Terve foorum cafe järgi ümber nimetada! Vaatamiste arvult ikkagi foorumi süda trõnna trõnna
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
70,5 % vaatamistest on Buratiino omad
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Ei kustuta siin midagi!
Kes see pinda käib siin?
Kellele ei meeldi, vahtigu muid teemasi!
-
Sten kirjutas:70,5 % vaatamistest on Buratiino omad
väga võimalik!mis mind reetis
,,, ja ma saan kogu aeg superpowerit juurde ja ei peatu enne, kui 100% täis! see on parim teema,,vist veel,, sest tundub, et led kuklavilkur hakkab kandadele astuma. nii et tuld sõbrad! sõidame eest ära.
aa tellar ,, sa siis ikkagi märkasid seda dragbrati teemat. kas panen pisikese vineerisae valmis??
ärge palun muutke midagi. ja las VANA RAUD jääb siia kokku. minul oleks isiklikult igav, kui ainult kohvi pakutaks. maailm ilusat tõelist tsiklimehe rauda täis. minul isiklikult on väga kahju, et kõik just koffikuid ehitavad. õnneks siiski mitte kõik.
ja veel,,,,,ärge oma rauda üle tuunige. uskuge, parim disainer on aeg. see rooste ja need armid ei teki ühe päevaga. ärge mätsige seda värske värviga kinni. ja vähem seda ebayd. kõik mis vajalik on juba ratta küljes olemas. panete ratta karpi ja loksutate, kuni nurgad maas ja paras tänavale.
need kes 30 kilo kellegile kandivad, et tee mulle "midagi ilusat", ei saa kunagi tsiklimeesteks. ma tõmbaks sellise venna omale luubiga kohe lähemale, et paremini näha.
ja lõpuks,,, kes võtab omaks eile mustakal nähtud r4, vist hhuuuoooonnda, kitsas kandiline ape, käik läks käega, ei jõudnud vaadata, kas suicide clutch v oli link kepi otsas,,,,,,,,aga bural tänaseni seier punasel. see oli vana kool ja ma loodan seda raketti varsti ja märksa pikemalt näha.

Mademenbikes'ilt tuleb ikka ilusaid rattaid..
Burale ka midagi vahtimiseks
-
Teil ikka on mahti netis pilte taga ajada, ma olen garaažis lukutaga. (okok, kõik eelnevad pildid on juba kuid ja aastaid tagasi nähtud obv)
Viimane pildil Hookie pill on üle prahi.
Oe, sõita tahaks vaid.
-
Hea toorik müüa
http://www.mototehnika.ee/kasutatud/aut ... _missing=1
-
See võtke ligi muidugi.
Oleks ketiga A mudel, maksaks vist kutile õnnest pealegi.
Vändaga R4 ... cool 2-3 silindrit mu maitse jaoks liiga palju samas hind hea kui keegi tahaks midagi kena teha
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Hea ei ole see toorik küll kuskilt otsast - valuveljed elaks veel üle kuidagi, aga 4 pütti ja kardaan... Pigem väga hea hinnaga cafe laadne toode niisama igapäeva sõiduks, mida oluliselt modida poleks mõtet, sest vaeva ja raha kulub palju, aga materjal on juba alguses modimiseks kehvemapoolne. Aga niisama sõitmiseks küll hea ju.
-
Oota, tort, võtame nüüd suhkrukoguseid vähemaks.
VM tegi kardaaniga isendist üksvahe väga tuusa tumerohelise, kohe otsin.
Näe, seesamune
http://www.wrenchmonkees.com/motorcycle ... 00-st.html
Kui te ütlete, et selline pill ka ei kvalifitseeru, siis olen ma ilmselgelt vales teemas.. Ja minu ridaneljane siit positiivset tagasisidet ei saa (
Edit/: otsustatud, minu järgmine ratas saab olema cbx1000, et te ei suudaks silindreid kokku lugeda.
-
Sina ei loe, sul on käed küljes ja jutust/mõttest saab toode lõpuks, nagu näha on olnud. Mõni kätega vend on siin veel ilmselt, aga ülejäänutele on see toorik siiski üle jõu käiv, et sellest midagi märkimisväärset saaks. Pole julgust, aega, raha, pealehakkamist jne. Point ei ole see, mida SAAKS teha antud rattast, vaid mida tehakse. Eriti midagi, ma pakun Guugeldada ja onada lihtne, teha raske.
Toodud lingil ka väga ilus ratas, KODARVELGEDEGA! Ideaalid põhikomponentide osas on erinevad, aga ega siis teised pole kohe automaatselt gavno. Ma ahhetan ka kindlasti su praegust tööd, no doubt.
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Muudkui aga loen, et see on hea toorik ja too pole hea toorik ning see teeb hea kohvika ja toob ei oska teha kohvikat ei sellest, tollest ega kolmandast.
Ma pole küll tõenäoliselt kõiki lehekülgi siin teemas läbi käinud (või siis paar lehte läks diagonaalis), kuid pole veel silma jäänud, kus on see juhend ehitamaks erinevaid modifitseeritud rattaid - cafe racer, scrambler, tracker, bobber jne? Kas ühe/kahe/kolme üldlevinud elemendi puudumine välistab klassifitseerimise konkreetsesse sektsiooni? Või pigem peaks nägema seda, kui sektsiooni rikastavat väärtust? Kas kõik kohvikad peaks olema kodarvelgedega, kettülekandega ja ühe ümara esilaternaga, mille läbimõõt võib olla ainult konkreetne number tolle? Scrambler ei saa sündida 1300 liitrisest mootorist ja tracker ei tohi olla ehitatud alumiiniumist velgedega? Ma vaataks korraks otsa sellele juhendile, siis tean kas olen õigel teel
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
No hakkad tõele liginema
Et hakata ehitama, saad loa tellise käest
Liiga palju ära talle küsimusi esita...
-
Ei maksa nii irooniline olla. Osta see lingitud Kawa ära, vaheta sadul kleebitava porolooni vastu ja hakka cafe raceriks. Nõnda tavaliselt tehakse.
Mina ei laitnud toorikut mitte selle pärast, mida sellest teha saaks, vaid selle pärast, mida sellest suure tõenäosusega ei tehta. Kodar, kett ja esituli on maitseasi. Eelnevalt lingitud punane kardaaniga ja valuvelgedega ilma esituleta ratas ei meeldinud?
"Cafe racer" all pead silmas ikka seda 60ndate kultust, kes kihutasid moditud masinatega ühest kohvikust teise? Ma ei tea, kas üldse Eestis keegi sellise alla liigutuks. Pole vast mõtet liigseid piire panna masina modifitseerimise ja klassifitseerimise tarbeks. Tsiklitega on vist samuti nagu naistega - ega teisele mehele ei peagi meeldima, kui endal sõitmiseks sobib.
-
Piire ei pandagi, mõned on lihtsalt koledad ja teised ilusad ja samuti pole iga bikiinides naine miss või ei maksa ka väita, et sinu Moskvitch 401 on PÕHIMÕTTELISELT ikkagi hot rod.
Tort kirjutas:Sina ei loe, sul on käed küljes ja jutust/mõttest saab toode lõpuks, nagu näha on olnud. Mõni kätega vend on siin veel ilmselt, aga ülejäänutele on see toorik siiski üle jõu käiv, et sellest midagi märkimisväärset saaks. Pole julgust, aega, raha, pealehakkamist jne. Point ei ole see, mida SAAKS teha antud rattast, vaid mida tehakse. Eriti midagi, ma pakun
Guugeldada ja onada lihtne, teha raske.
Toodud lingil ka väga ilus ratas, KODARVELGEDEGA! Ideaalid põhikomponentide osas on erinevad, aga ega siis teised pole kohe automaatselt gavno. Ma ahhetan ka kindlasti su praegust tööd, no doubt.
Tort, ma su mõtetega üldiselt nõus aga kellel tahtmist võiks proovida ikkagi, kuidas muidu harjutada ja kuhugi jõuda. Lõpuks on tegemist kunstiga millel puudub juhend ja tulemust hindavad kriitikud alati saab keegi kiita ja mõni molli
siin on stiili teema, siin saab lihtsamini viimast
Kardaan : suva, kodarad : ilusad, r4 : mida sa kompenseerid?, esituli : suva, kas suvalisele r4 bikele lenksuotsa peeglite lisamine teeb cafe : hell no ning käi jala
-
€goist kirjutas:Tort, ma su mõtetega üldiselt nõus aga kellel tahtmist võiks proovida ikkagi, kuidas muidu harjutada ja kuhugi jõuda.
No täpselt! Aga ma ei saa aru, miks see nii keeruline on. Igal juhul tundub mulle, et hea toorik on pigem midagi klassikalisemat, näiteks SR500, millel vahetad pmst sadula ja lenksu ja hakkaks nagu looma. See Kawa on lõks algajale. Võetakse kiiruga ligi, sest hind on hea, aga tööd on palju ja nii ta jääb. Siis tekibki tunne, et fuck it, minust küll ehitajat ei ole. Seepärast ma väitsingi, et niisama sõitmiseks on ta hea diil.
-
Homme poker run'ile on siit minejaid? Võiks omasuguste peletistega punti võtta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.