Aprilia RXV/SXV550 kahekesi sõiduks?
Re: Aprilia RXV/SXV550 kahekesi sõiduks?
will111 kirjutas:no sa oled üldse selline vend, et tead igasuguseid vendi ja täpselt kõike seda kui heas korras nende kõigi rattad on ja kui bullshit on TEHASE antud hooldusvälp
ja kõige paremini tead muidugi seda kui üliheas korras on sinu ratas, millel sa enne 10k'd kolvivahetust teha ei plaani. ma tegelikult mingi eriline tähenärija kusjuures ei ole, aga sellist juttu lugedes lihtsalt ajab korralikult naerma ikka. polegi nii vägevat kõvatajat siin foorumis tükil ajal kohanud kui paar võrri tuunijat välja arvata.
kogu see teravus ja jõud ja vääne "tuleb kuskilt" niisama ja tasuta sul? ei ole vaja midagi vahetada, kõik muudkui kestab. eriti kaua kestab vist siis kui õli üldse iga käivituse tagant vahetada, siis on vist mootor igavene sisuliselt? ainult et, kolvivahetus tuleb äkki odavam
Sa oled ikka täis ambaal Nagu kus kohast sulle üldse kõik ette jääb, kas elu on halb?
Ja sina oled siin ainuke vend foorumis kes ei oska normaalse inimese moodi suhelda. See kuidas mina teen ENDA rattal hooldust ei puutu üldse sinusse. See keda mina tean ei puutu samuti sinusse.
no sa oled üldse selline vend, et tead igasuguseid vendi ja täpselt kõike seda kui heas korras nende kõigi rattad on
Kas sa ise saad sellest lausest aru? Või läks mõne õllega lappama? Tõesti ma suhtlen inimestega ja nemad teavad täpselt kui heas korras nende rattad on, mina nende hulgas. Niiet ära tule siia oma luulusi ajama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.