Aprilia RXV/SXV550 kahekesi sõiduks?
Re: Aprilia RXV/SXV550 kahekesi sõiduks?
Kahekesi on selle asjaga ohtlik sõita
Ja nagu ennist mainitud, siis enda klassi teravaim tsikkel.
Rebib tagurattasse nii mis jube, kui aga kruvid natuke rohkem, siis juba tagarehv hoo pealt suitseb. Niiet selle tsikkliga sõites peab olema väga hea enesevalitsus, mida ma selle juures armastan
Lisan ka selle, et antud masin on linnavurrina esimene, enne olen omanud wr450f ja sõitnud sellega ainult maastikul. SXVe ostsin südametunde järgi, jah enne ostsimist tegin põksu. Kuid teadsin alati, et see masin on mulle.
Minu arvamus on see, et antud masin on inimesele kes on esiteks pikka kasvu (mina olen 196cm) Sõber on 180 ja tal oli isegi raskus jalga üle ratta saada
Teiseks ei soovita ratast inimesele kes ei tea oma piire, mis on ilmselge. Aga ma ütlen seda, et kui sa kardad surma või kukkumist, siis see ratas pole sulle. Antud ratas on puhtalt huligaanitsemiseks, sellega kaasnevad wheelied jne.
Kokkuvõtvalt on see ratas inimesele kes on hulljulge, kes teab oma piire ja armastab kulgeda tagurattal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.