Mootorratta punnid

Syn
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 7 korda

Re: Mootorratta punnid

Lugemata postitus Postitas Syn »

LKits kirjutas:

Tegemist ei ole argusega, sest eesmärk on saada eksam tehtud, mitte vaidlemise pärast vaielda. Minu silmis on viimane just täiesti idiootne, mis on eestlaslikult liiga levinud.

Nagu ma juba ütlesin, siis punnid kavatsen enda rattale enivei panna ning too oligi eksamineerija poolt loodud tingimuseks.

Iseenesest on sliderite mõte väga hea. Kui oma kawaga kunagi külje mahapanin, siis olin ikka päris vihane endapeale, et slaideritesse ei olnud investeerinud. Mind lihtsalt hämmastab, et kuidas mingi eksamineerija saab nõuda midagi, mida pole rattale tehasest külge pandud. Kui chopperiga minna, siis nõuavad laibakaid? Ja kuna siiani on kuulda lugusid (iseasi kui tõeseid), et eksamineerijast oleneb sõidueksami tulemus rohkem kui eksamineeritavast, siis oleks küll päris õige neid mehi ka veidi maapeale tuua. Saadaks pikalt oma "punnide" jutuga ja nõuaks määrust. Vbl hammaustab ise ka pikapeale läbi, et tema sõnal eriti kaalu pole. Samas mõistan ka Sinu seisukohta. Ise ka jaurama ei hakkaks vaid tahaks kähku eksami tehtud saada, et hooaega võimalikult pikalt nautida. Mis mudugi ei takista sul peale plastikute kätte saamist seda määrust küsima minna :twisted: .

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”