Minarelli horisontaal/vertikaal

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Stagga
Tänatud: 1 kord

Minarelli horisontaal/vertikaal

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Niisis tean et nende vahe on et ühel on silinder horisontaalselt ja teine vertikaalselt.

Mina arvasin et Cpi mootorid on horisontaal minarelli, aga kui läksin lähimasse motopoodi, (mis on AP-moto kahjuks) silindri tihendeid otsima, siis sealt öeldi et Cpi'del pole kunagi minarelli mootoreid olnud. See tuli ühe mehe suust kes seal on mehhaanikuks.
Aga tihendi komplekti otsis välja, sama tihend käib ka Sr50'l (pakil kirjas), millest eeldan et sama silindriga on mõlemad.

Aga kui Cpi'l on sama mootor, või vähemalt identsed mootori kinnitused mis Yamaga Neo'sel, mis on horis. minarelli ja silindri tihendid sobivad üks ühele SR50'le alates 2000'ndast aastast, mis on ka horis. minarelli siis miks Cpi pole horisontaalne minarelli?

See väide, et Neos'ga on samad kinnitused pole kusagilt laest võetud, mul sugulasel on Neo's ja ma puhtast huvist mõõtsin üle ükspäev.

Teadjamad mehed, palun selgitage mulle seda minarelli mootorite süsteemi.

Segane jutt aga kes lugeda oskab peaks aru saama.

Edu!
Stagga
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

See on tõsi isegi, et CPI-l pole Minarelli mootor, see lihtsalt on identne Minarelli mootoriga ehk siis praktiliselt kõik jupid mis lähevad neostele jms lähevad ka CPI-le (va. variaator).

Vertikaal mootoreid kasutati üldiselt vanematel mudelitel (BW's, Spy, SR kuni 94 aasta), uuemad mudelid on kõik horisontaal mootoritega.

CPI-l on horisontaal Minarelli koopia.

agnus

Lugemata postitus Postitas agnus »

Aga miks CPI nii palju lahjem siis on kui mootorid identsed ? :?

Teema algataja
Stagga
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Tänud!
Sain ammendava vastuse. :)

To agnus: Cpi'le ei panda just tipp taseme asju, nagu näiteks väntvõll ja elektroonika jne. Mootoripooled võivad küll identsed olla aga kõik oleneb kraamist mis sinna külge läheb. :D

edu.
Kasutaja avatar

klemm

Lugemata postitus Postitas klemm »

ka ülekandest sõltub palju! :wink: 8)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”