Meeleavaldus Toompeal 24.04.15
-
- Tsikkel: chopper made in USA
Re: Meeleavaldus Toompeal 24.04.15
Kütuseaktsiisi ei kasutata enam ammu teede lappimiseks - riigieelarve augud on need, mida selle aktsiisitõusust saadava rahaga lappima hakatakse. Mis puudutab seda automaksu siis seda ei rakendata igale pannile vaid ikka sinna 200kW kanti mootorivõimsusega masinatele.[/quote]
Nüüd käib jutt juba mingi tee neljarealiseks ehitamisest. Nad pole suutnud,isegi laenu rahaga ,kahe suurema linnavahelist teedki valmis ehitada.
Kahjuks on suurem osa inimestest selliseid nagu enamus siin foorumis, kogu nende maailm koosneb MINAST ( lugege nende komme,mind see ei puuduta,mina tean,muudkui mina ja mina) Seetōttu on ka sellised kokkutulekud suht mōtetud,need ei muuda midagi. Eelmine, nn. kooselu seaduse vastane kokkutulek. Lauldi,tühi loba ja valitsus vōttis lihtsalt seaduse vastu sestrahvas oli neid volitanud. Oli ju kōige naljakam Nool,suur seaduse vastane ja kui läks hääletamiseks jooksis peldikusse. Nägin teda Kalevi hallis ja ütlesin talle seda kōike ,pluss üht teist juurde,ahmis ōhku ja kōndis minema. Pasapulin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.