Meeleavaldus Toompeal 24.04.15
-
Teema algataja - Postitusi: 448
- Tsikkel: Suzuki 650
- Kontakt:
Re: Meeleavaldus Toompeal 24.04.15
iSlanderEST kirjutas:franz125 kirjutas:Kas ma enam õieti ei mäleta või aga kas üle-eelmine suvi kütus pea 1,5euri ei maksnud
Jah, ja kedagi ei kottinud
AN-400, kas sa ei leia, et langed madalamale tasemele, kui hakkad inimesi sildistama ja sõimama, lausa alavääristama? Mul pole midagi diskussiooni vastu, lausa tervitan seda, aga ainult madalalaubalised (ma ei väida, et sa seda oled, igaks juhuks mainin) hakkavad sildistama ja sõimama, kui enam midagi õelda pole.
Vaat see tuli küll üllatusena, et ma nüüd veel madalalaubaline ka ja sildistan-sõiman... a vot ei ole seda masti, ja ega tõesti polegi öelda rohkem midagi kogu loo kohta, sest sain peamise vastuse postidest kätte, et keegi ei organiseeri midagi ja et polekski seda teinud ja põhjendati ka ilusti, miks. Tuletan kolmandat korda meelde, et kogu lugu algas küsimusest kas motorahvas sellisel puhul on midagi ette võtmas, kõik...
Ja kuna vastused on käes, siis minugipoolest võite diskussioone jätkata ja vaielda edasi, kes parem erakond on või poliitik, minu arvamus neist ühestki ei muutu (piisavalt kokkupuudet nende kõigiga). Ja toorest huumorit visatakse ka edasi poliitrahva kuklale, iseasi kuidas pööbel sellest aru saab
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.