Kaupmeestele. Kiirabi: kuidas aidata mootoratturit?
Re: Kaupmeestele. Kiirabi: kuidas aidata mootoratturit?
Nõus ka yeekimiga...AGA selleks, et käärid oleksid kiirem peaks nende kasutaja teadma siiski kuskohast on mõtet lõigata, muidu mitte ei kaota aega vaid muutub kogu tegevus mõtetuks (kui ikka sidemekääridega kevlarini jõuad ja natuke seda nätsutad, siis annab millaski ka kõige jonnakam järgi... isegi kui see ei ole kiirabitöötaja, on selleks tõenäoliselt käärid).
Minu point on selles, et võrreldes eelmise aastaga on meie personal kasvanud nii meedikute arvult, kui kohe lisandub ka paljureklaamitud randevuuarsti brigaad, mis koosneb eriti pädevast arstist ja autojuhist ning nende suunitlus on eriti kiire reageerimine kui mõni brigaad linnas vajab abi või on eeldada, et vaja väga agressiivset ja julgeid ravivõtteid- seega ka tsikliõnnetuste juures võib neid hakata kohtama. Me võime lõputult siin diskuteerida ja omavahel jagada teadmisi/mõtteteri, kuid uskuge mind- ei ole palju meedikuid, kes motofoorumist oma teadmistele täiendust otsiks.
Veelkord- ei jää kellelegi jope selga, püksid/saapad jalga ega kiiver pähe, kui neid on vaja eemaldada aga mina tahaks, et minu kaastöötajad teaksid kuidas seda teha minu kaasratturitele minimaalse valu ja varakahjuga ( muidugi võib kannatanu süstida juurviljaks ja tal on sügavalt ükskõik, kui mõni luu/liiges/lihas/kõõlus/soon peaks riiete eemaldamisel "pihta saama" ning ta tõenäoliselt isegi ei mäletaks seda... aga vb ei sõida ta seetõttu enam kunagi ).
Niiet kaupmees, kui oled huvitatud, et meie töötajad oskaksid sinumüüdavat, sinu klientide seljast ära aidata ja seeläbi säästa su kliente.... mida Sa ootad?
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.