Mootorratta parkimine Mustamäel
Moderaator: Moded
Mootorratta parkimine Mustamäel
Tere.
Otsin valvega parklat Mustamäel. Kõige paremini sobiks Mustamäe tee 189 parkla. Kas kellelgi on häid/halbu kogemusi selle parklaga? Hind on 25€ kuus ja hetkel on seal mõned rattad ka parkimas.
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Mootorratta parkimine Mustamäel
Vaga ok koht on. Parklavanad on asjalikud ja mina ei nainud neid kolme aasta jooksul kordagi toopostil magamas. Oisel ajal on tokkepuu suletud ka. Kui midagi valesti oli rattaga siis helistasid ( a la kate kehvasti). Rattad on neil suhteliselt ette, silma alla paigutatud samuti. Soovitan.
Samuti on Tammsaare teel suurem parkla. 20€ kuu.
Samuti on valvurite nina ette toodud motikate rivi. Rõhutakse aga, et mõistlik oleks ka ratas ketiga lukku panna. Selgituseks tõid elulised näited Tallinna teistest parklatest, kus masin on seetõttu jalutama läinud.
Seal ümbruskonnas maa-aluseid garaaže pole? Me töökaaslasega veidi linna pool lahendasime asja nii, et panime ümbruskonna majade uste peale kuulutused, et soovime siin piirkonnas garaaži üürida. Näkkas. Hind küll 30€ kuu, aga kinnises ruumis hoidmine on ikka hoopis teine asi. Ka ratta säilimise, mitte ainult turvalisuse aspektist.
Olen nüüd mõned kuud Mustamäe tee parklas ratast hoidnud. Plussiks on, et väravapiiri ületamistest antakse putkas olijale signaaliga märku, samas papid jalutavad tihtipeale aeglasel sammul (taganurgas) ringi või on kellegagi lobisema jäänud. Olin paar päeva rattaga sõidus ja seekord kaarti hoiule ei jätnud, sest putkas kedagi polnud ning ega keegi uurima küll ei hakanud. Õiget kaarti nad ka tihtipeale tagasi ei oska anda, kuigi pargid täpselt nende silma alla.
Maaaluseid ja -pealseid garaaze leidub seal igas ilmakaares ja peakski alustama tõsisemalt šolnoki-Ehitajate tee vahelisse piirkonda miski boksi otsimisega, sest parkla jääb varustuses kõmpimiseks veidi kaugeks. Lähedalolevate majade juures seisab ka päris palju rattaid, kuid seni ikka parkla kasuks otsustanud, sest sinna ei satu igasuguseid näppijad ja ka vargal mugavam tänavalt ära vedada.
Rax. kirjutas:Maaaluseid ja -pealseid garaaze leidub seal igas ilmakaares ja peakski alustama tõsisemalt šolnoki-Ehitajate tee vahelisse piirkonda miski boksi otsimisega, sest parkla jääb varustuses kõmpimiseks veidi kaugeks. Lähedalolevate majade juures seisab ka päris palju rattaid, kuid seni ikka parkla kasuks otsustanud, sest sinna ei satu igasuguseid näppijad ja ka vargal mugavam tänavalt ära vedada.
Mul on 7+ aastat siinkandis ratas tänaval seisnud. Ma Tipi juures, siin rohkem liiklust, võibolla seetõttu on seni vägagi rahulik olnud. Rattaid on siin veel ümbruses, seisavad rahulikult. Pigem on siin probleem garaažiboksi leidmisega ja kui leiadki, siis suht vihase hinna eest. Ja garaažiboksid tõmbavad "eesmärgiga huvilisi" minu arvates paremini ligi..
Mul seisis mõned nädalad vaid lenksulukuga Mustamäel maja otsa peal, suht Sõpaka ääres. Korra käis küll üks pilvine paagi pealt hispaaniakeelset kirja uudistamas, sattusin rõdult peale ja haarasin tuhatoosi, kui jorss peaks käe külge panema. Tüüp ei vallanud antud keelt ja tuikus minema. Leidsin, et igasugu ketid-lukud-viled pigem on ahvatluseks säherdusel räsitud pillil.
Rohkem ärevaid hetki ei meenu, kui välja arvata esimeste ööde paranoia.
Liiklust nii kahel, neljal kui ka kondimootoril on siinkandis ööpäevaringselt rohkem kui üks inimloom taluma peaks, aga suht kindel võib olla, et kus tegijaid, seal ka nägijaid.
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Kas keegi Mustika keskuse maaaluses parklas pole proovinud parkida. kas viivad ära?
See on avatud 8st 23i. Muul ajal väga niikuinii ei sõidakski. Nüüd on seal parklas üks remonditöökoda ja pesula ka. Need aegajalt ikka äkki ööseks ise ka autosid sinna jätavad.
Proovin vist ära sinna jätta. Vaatan kas viivad ära või annavad kuidagi märku, et ei tohi parkida.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Kui garaaži pole ja ei raatsi ka rentida, siis osta parem kate ja pane lähimasse tasulisse parklasse. Mingi 15-20 kulli kuu ehk. Mul küll und ei tuleks, kui ma tsikli kuskile kaubanduskeskuse maaalusesse parklasse unustanud oleks, meelega jätmisest rääkimata. Varem või hiljem paneb keegi silma peale ja lükkab kaubikusse, kui ta seal järjepidevalt seisma hakkab. Kaamerad ei koti ka kedagi - kapuuts üle pea ja autole valenumbrid külge.
-
Black kirjutas:Kui garaaži pole ja ei raatsi ka rentida, siis osta parem kate ja pane lähimasse tasulisse parklasse. Mingi 15-20 kulli kuu ehk. Mul küll und ei tuleks, kui ma tsikli kuskile kaubanduskeskuse maaalusesse parklasse unustanud oleks, meelega jätmisest rääkimata. Varem või hiljem paneb keegi silma peale ja lükkab kaubikusse, kui ta seal järjepidevalt seisma hakkab. Kaamerad ei koti ka kedagi - kapuuts üle pea ja autole valenumbrid külge.
Pole siin jalutuskäigu kaugusel ühtegi tasulist parklat. Üks oli Tammsaare teel, aga sinna hakati uut keskust ehitama. Rendiks garaazi küll kui leiaks lähedale. Päris nii ei taha, et peaks trolliga igal hommikul rattale järgi sõitma.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Mul siin maja ees tasuline parkla, kus oma ratast hoidsin. Mustamäe tee 191 on liiga kauge?
mul tuttav kasutas parklas tsiklikatet. 2 korda varastati ära. kate siis. 1 kuulise vahega.
See on nüüd küll huvitav. Ma olen aastaid tasulistes parklates parkinud ja kate siiani alles. Kate tuleks muidugi korralikult tsikli külge kinni tõmmata. Olen näinud lendavaid tsiklikatteid ja olen ka kaaskannatajatel katted kinni sidunud kui need on hakanud ära lendama.
-
chaga kirjutas:Mul siin maja ees tasuline parkla, kus oma ratast hoidsin. Mustamäe tee 191 on liiga kauge?
Eks ta selline 1km on. Tammsaare on vist paarsada meetrit lähemal.
-
Raki kirjutas:Pole siin jalutuskäigu kaugusel ühtegi tasulist parklat. Üks oli Tammsaare teel, aga sinna hakati uut keskust ehitama. Rendiks garaazi küll kui leiaks lähedale. Päris nii ei taha, et peaks trolliga igal hommikul rattale järgi sõitma.
Kohe sealt ehitatavast kaubanduskeskusest Sõpaka poole edasi on tasuline parkla. Seal on tsikleid seismas küll. Kuigi see parkla ja veel mõned garaažiread lähevad ka ilmselt varsti Sipelga kvartali sarnaste kortermajade alla. Mul on seal läheduses garaaž, aga paraku ei saa sinna kohta pakkuda, kuna niigi 2 tsiklit juba sees ja vahel tahaks auto ka kanalile ajada.
Mustamäe tee 191 on tõesti veel üks.
-
Black kirjutas:Raki kirjutas:Pole siin jalutuskäigu kaugusel ühtegi tasulist parklat. Üks oli Tammsaare teel, aga sinna hakati uut keskust ehitama. Rendiks garaazi küll kui leiaks lähedale. Päris nii ei taha, et peaks trolliga igal hommikul rattale järgi sõitma.
Kohe sealt ehitatavast kaubanduskeskusest Sõpaka poole edasi on tasuline parkla. Seal on tsikleid seismas küll. Kuigi see parkla ja veel mõned garaažiread lähevad ka ilmselt varsti Sipelga kvartali sarnaste kortermajade alla. Mul on seal läheduses garaaž, aga paraku ei saa sinna kohta pakkuda, kuna niigi 2 tsiklit juba sees ja vahel tahaks auto ka kanalile ajada.
Mustamäe tee 191 on tõesti veel üks.
Peab vist seda parklat kasutama jah. Kui garaazis juhtub koht vabaks jääma, anna märku
Tartu messil oli väljas selline toode http://www.hoia.eu
Kindlasti mitte tsiklikattega samas hinnas, aga igasuguse varguse eest kaitseb raudselt paremini.
Sellisega ei peaks parkla eest maksmagi.
-
merikurat kirjutas:Tartu messil oli väljas selline toode http://www.hoia.eu
Kindlasti mitte tsiklikattega samas hinnas, aga igasuguse varguse eest kaitseb raudselt paremini.
Sellisega ei peaks parkla eest maksmagi.
See on küll vahva putka. Kui lukustus on korralik, siis selle saab äkki ka kujugi maja ette parklasse panna
Mis selle hinnaklass umbes oli?
Tahaks näha kaua see putka majaees püsib . See tundub suurem ahvatlus olevat kui tsikkel.
Kas just ahvatlus, aga kui linna maale püstitada, kästakse see sealt kiirelt koristada. Ja kui ühistu maale, siis peab teiste liikmete nõusolek (ehk koosoleku otsus) olema.
Syn kirjutas:Tahaks näha, kaua see putka majaees püsib
. See tundub suurem ahvatlus olevat kui tsikkel.
Ma elan Lasnamäel ja siin seda siiski majaette ei jätaks . Aga teemasse ka: Küsiks nende majaees parkijatelt, et kas mingeid muid probleeme peale varguse pole tekkinud? Endal pigem see hirm, et majaees seistes avastad laupäeva hommikul reedese peo tagajärjed. Keegi on jogase peaga sõprade ees tahtnud eputada ja su tsikli selga ronides selle sujuvalt külili keeranud. Endal just selliste asjade ees väike hirm.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Syn kirjutas:Tahaks näha kaua see putka majaees püsib
. See tundub suurem ahvatlus olevat kui tsikkel.
Just seda ma kohe mõtlesin.Meil näiteks virutati külast järve äärest peldik koos seal oleva paarisaja liitri kraamiga ära.Oli ka korralik,tsingitud metall karkassil ka alu plekist pulber värvitud paneelidage kaetud.Oli raske,nii et vaja läks kraanat,aga ära ta viidi.Ja ka see viiakse ära.Korter majas ei oska keegi sellele isegi tähelepanu pöörata,kui see sealt läinud on.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: SpeedTriple 1050
Loogika ütleb, et see hoiubox on ikka mõeldud läbi põranda maasse ankurdamiseks. Ilma eelnevalt ust avamata, ratast eemaldamata just ligi ei pääseks ankrule.
Huvitav lahendus tegelikult, oleneb hinnast muidugi ka. Lukk on ikka avatav kiiresti ja see kindlust ei anna väga aga eks saaks parandada natuke olukorda mõne iseehitatud signa lahendusega.
-
2100 EUR maksab väiksem boks.
-
- Tsikkel: SpeedTriple 1050
Pfff... palju puudu ei jää Tallinnas müüdavate garaazhide hinnast :/
-
Syn kirjutas:Aga teemasse ka: Küsiks nende majaees parkijatelt, et kas mingeid muid probleeme peale varguse pole tekkinud? Endal pigem see hirm, et majaees seistes avastad laupäeva hommikul reedese peo tagajärjed. Keegi on jogase peaga sõprade ees tahtnud eputada ja su tsikli selga ronides selle sujuvalt külili keeranud. Endal just selliste asjade ees väike hirm.
Aasta tagasi oli üks arutelu:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=77&t=84548
Kas Siili tn kandis (Tervishoiu Kõrgkooli läheduses) on pakkuda garaažis hoiukohta sümboolse tasu eest?
Pakun Mustamäel garaazis hoidmiseks tsiklikohta.
Garaaz paikneb TTÜ lähedal, maa all, Akadeemia teel. Korralik garaazi uks ja välisuks.
Koht 25.- kuus.
Täpsema asukoha saamiseks palun saata PS või 56 203 viissada kaheksakümmend kolm.
Võtaks teema uuesti üles.
Otsiksin samuti parkimiskohta Siili kandis- täpsemalt siis Siili peatuse ümbruses. Sobib väga hästi kellegagi garaaži jagamine. Ise soovin parkida tsiklit ja võibolla ka jalgratast. Silma jäi näiteks see garaaž: http://www.city24.ee/et/kinnisvara/gara ... ne/2281530
Kui kellelgi on infot selles kandis parkiskoha või tasulise valvega parkla osas, siis kõik soovitused on teretulnud.
Otsin Mustamäel kohta, kuhu parkida tsiklit august-talv. Talveks koht olemas, aga jääb suviseks ajaks 100km liiga kaugele.
Kas keegi otsib Mustamäel garaažikaalsast?
Akna alla parkida ei saa, seal on mets ees.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.