USA tsikli eestis registreerimine

Aruste
Tsikkel: Intruder;kawasaki.Buell xb12s

Re: USA tsikli eestis registreerimine

Lugemata postitus Postitas Aruste »

being kirjutas:
Aruste kirjutas:

Tervist ise selle kogu jama läbi teind ja kogu hooaeg tegelesin selle jamaga,kuna tellisin saksast Tüv paberid,soome olen nende samadega paberitega mitu usa toodud sikklit saanud! Eestiga vähe keerulisemad lood kuna pettureid rohkem siis Tüv paberid peavad olema Eestis,tegutseva firma poolt kinnitatud ja pead reaalselt rattast näitma! ! Aga 1,5 kuuga tuleb alati arvestada kuna nii kaua on Arkil aega seda käsitleda ja minu kogemus näitab,et täpselt kuu neil aega läheb,vôi mulle alati sattunud,selline kaheratta vihkaja! Soovitan soojalt kus kiire protsess kogu jamale! Seal aitavad nôu ja jôuga!
http://www.autotest.ee/et/tuubikinnitus/

Tänud! See on ju seaduses kirjas, et ükskõik millises (Euro liidu) liikmesriigis tehtud tüübikinnitus kehtib ka Eestis. Või mida Sa Tüv paberite all mõtlesid?

Seda Küll aga Eestis mingi oma seaduse pulk juures,et peab olema Eesti firma pitsat ja nimi! Ise tellisin täpselt sealt samast kus tellivad Eesti firmad aga otse ja üks käsi vahelt ära!Aga vôta näpust,seal pole Eesti firma pitsatit kuigi muu Kôik sama,saksast tellisin sain 200 juuroga!Eestis küsivad 500 juurot lôpuks maksin ikka 500 aga aega läks topelt! Loodan,et seda nüüd arki omad loe aga nüüd kasutan sellist süüsteemi,et tollitan sikkli soome ja teen esi regamise soome nii tuleb mul koju paber palju läheb regamine maksma ja maksud soome,ja koos sellega esimesed paberid sikklist,nende paberitega lähen Eesti arki ja olemas kuna esimene regamine Eu-s siis kôik Ok! Reaalselt säästan siin 300eur summa pole suur lihtsalt närvidele käis see arki jama kui kogu suve jooksutasid mind mööda Eesti ernevaid kohtasid,ei kôlband paberid jne! Hooaeg läks perse ja vihaga skeemitasin mu väljapääsu,juuridiliselt kôik korektne lihtsalt tolli raha maksan sarvelistele ja Eesti omad jäävad ilma!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”