Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks

Kasutaja avatar

mammuil
Postitusi: 24
Liitunud: 06 Apr 2015, 23:41
Asukoht: Tallinn

Re: Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks

Lugemata postitus Postitas mammuil »

Spoiler
reimps kirjutas:

Ei peagi aru saama, kes siin mismoodi suhtleb. Tegu on siiski peamiselt meestemaailmaga, selles suhtes on siin šovinsimi ja seksimi jms -isme küllaga, ära ehmata.
Pikkused-kaalud on olulised minusugustele, kellel küll võimas ratas, aga ise kergkaallased - endsat raskema sabalistujuga on tunduvalt raskem sõita kui endaraskusega või kergemaga. Rääkimata eriti kogenematu sabalistuja sõidutamisest..
Pilt aitab siin (teistel) otsustada, kas sa näed piisavalt välja, et oma ratta peale lasta - on selliseid, kellel on see eriti oluline, et neid nähtaks koos vaid keskmisest kobedamate tükkidega sõitmas (nagu päris elus - ilusamad saavad rohkem). Ses suhtes on 95% siin sihukesed, ma pakun. Aga nad ei tunnista endale seda. Ma olen ka mitte-nii-kenasid sõidutanud, pole midagi hullu; aga siiski on alati toredam avalikus kohas kohtuda piltilusate tüdrukutega :mrgreen:

Parem ütle oma perekonnaseis ja eesmärk ka ära - kas tahad vaid sõidutamist või otsid sõpra või "sõpra". Ma olen siit täitsa mitu head sõbrannat leidnud, tegelikult ka.

Üldiselt ei ole foorumipostituste järgi otsustades tegelik võimalik aru saada, kes on normaalne klemm ja kes lihtsalt internetivõimalusega pärdik, seega risk on alati olemas. Mõlemal poolel - äkki sa oled mingi eriti jõhker hiidnaine, kes tahab lihtsalt väljamaa tsikli omanikke süüa. Või "süüa". :mrgreen:

No meestemaailm või mitte, kuid üha enam naisi tuleb sellesse maailma. Mind ei ehmata väga selline asi. Eks võimalus aru saada millal tehakse sellel teemal nalja millal ollakse surmtõsised.
Eks iga sõitja tunnetab ja teab oma oskusi. Mina nii kogenematu pole, aga eks jah harvad sõidud ei anna ka vilumust. Samas igaühel on mingi sõidustiil mille puhul tuleb mõlemal rattal olijal ju ka arvestada.
Mehed jäävad selles osas ilmselt meesteks jah, et vaja eputada. Kuid kas alati selle ilusa pildi all ka sisu on. Naised ei ole akksessuaarid. Võiks ikka iseloomuga ka tutvuda ja anda võimalust ka mitte kõige ilusamatel. Loodan, et nende väikeste lausete tõttu kedagi ei riiva või midagi. Ennast ei pea ma muidugi koledaks neiuks ja kui tõesti on pilti vaja, siis seda juba otse küsimisega.
Reimps Sina suu peale kukkunud pole.
Mis see perekonnaseis nüüd järsku veel siia puutub ja mis eesmärgid, kas peab olema kohe mingeid eesmärke?
Ega ei saagi lõplikult aru, et kellega ju tegu võib olla. Muidugi ma olen miski hiidnaine Kreonta nüüd ka veel või ? Mind ei tasu karta, kui hammustan siis natukene :P

***Sometimes life can be tough. But always remember, so are you!***

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”