Arvuti/nutitelefoni abi vaja → Re: Arvutiabi vaja

Kasutaja avatar

pühak
Postitusi: 1811
Liitunud: 08 Okt 2012, 10:26
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Asukoht: Lääne-Virumaa
Tänanud: 217 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Arvutiabi vaja

Lugemata postitus Postitas pühak »

Küsin tahvelarvuti ostualast nõu, (lõpuks teen ikka nii, nagu ise tahan :lol: ) aga vähemalt on hea teiste arvamusi teada.

Minu tingimused on, et tahvel oleks windowsipõhine ja 10-11 tollise ekraaniga, et A5 dokument täissuuruses ekraanile ära mahuks. Klaviatuuri liitmise võimalus on täna vist enamustel tahvlitel, täismõõdus USB pesa oleks suur pluss. SIM-kaardi pesa on tahvlist rääkides minu arvates kohustuslik. Windowsit tahan sellepärast, et sügisest saadik üks androidiga tahvel on, aga ma liiga vana ja arvutikauge inimesena pole sellest siiamaani eriti aru saanud. Ausalt öeldes, absoluutselt ei viitsi seda selgeks õppima hakatagi, parem sõidan androidi õppimise asemel hoopis tsikliga või lähen kalale.

Netis surfates jäi silma Lenovo Thinkpad 10. Maksab küll päris palju, aga üldiselt ostan ma selliseid asju pikemaks ajaks, kui keskmine elektroonikavidinate kasutaja. Oma läpakas on juba rohkem, kui 6 aastat vana ja arvan, et mõned aastad käib see veel küll (naine ostis enda poole noorema läpaka asemele just uue :D ). Seega, paluks arvamusi Lenovo Thinkpad 10 või usaldusväärsete konkureerivate toodete kohta, mis täidavad minu tingimusi ja soove. Thinkpad 10 kohta olen vist kõik googeldades leitud artiklid läbi lugenud, seega neid pole mõtet enam soovitama hakata. Kui kellelgi on isiklik kasutuskogemus, siis sellest jutustamine oleks kõva sõna.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”