Kas kellelgi on GPS trackeritega ka kogemust?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1998 korda
Tänatud: 592 korda

Re: Kas kellelgi on GPS trackeritega ka kogemust?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Minu teenuse pakkuja pakub sellist seadet.http://valve.ee/product/kasiseade__systech
Seda kasutatakse näiteks müügiinimestel,kes kasutavad oma autot ja on vaja tõestada mingeid liikumisi.Äkki sobib ka tsiklile istme alla.Toide käib standardis ilmselt sigareti süütajast,aga seda saab ju ka muuta.Olen seda korra näinud,on umbes mobla suurune.Sealt saab ka nö teenuse,millega saad oma ratast ka kuskil näha ja mis teavitab ka näiteks liikumisest SMS-ga või on veel ka muid variante peab neilt uurima.Trackeri saab paigaldada igasuguse,aga see peab seda signaali ka kuhugi saatma.Otse mobiili see vist ei õnnestu.Mul on mõned Teltonika trackerid vedelema jäänud võin sümboolse raha eest ära anda,aga tekib küsimus mis sa sellega teed.Need on natuke suuremad ,kui sigareti pakk.Töötavad 12V pealt.Koos kõigi antennide ja juhtmetega.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”