yamaha r6 2000.a aku probleem

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: yamaha r6 2000.a aku probleem

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Codec83 kirjutas:

Nii , ilmselt nüüd viga käes . Tegin akult mõõtmistulemused enne rattale panekut : 12,5V , siis panin aku rattale ja keerasin süüte peale näitas 12.8V . Panin tööle ja näiduks sain kohe 14.2V . Seejärel keerasin pöörded 5 tuhande peale , aga näit jäi täspselt samaks nagu tühikäigulgi 14.2V . Lülitasin tuled peale , koheselt kukkus näit 12.8V peale . Uuesti pöörded 5 tuhande peale ja seda hoides minuti jagu , sain tulemuseks 13.6V maks . Järgmiseks võtsin ette pingeregulaatori . Tõmbasin kontakti lahti ja oli selgelt näha kuidas üks pesa oli selgelt tahma ja sulamismärkidega . Kui kellegi R6 -el sarnane jama on , siis esimese asjana oleks mõistlik pingeregulaatorit vaadata . Mul on nüüd 3 akut tänu sellele jamale :D . Kel soovi siis oleks 2 üleliigset soodsalt ära anda . (Exide 12V 8AH YT9B-BS ja Landport 12V 8 AH sama koodiga , mõlemad on geelakud ) . Täis laetud ja hoiavad voolu sees küll .

Mul oli sama asi,aga pääsesin lihtsalt kontakti puhastamise ja konakt sprayga üle laskimsega.Pingekas ise siiani korras ja kasutuses ka.Ma avastasin selle lihtsalt kontrolli käigus.On komme aegajalt selliseid asju kontrollida millel pole ratta või auto küljes kella ,kust vaadata.Minu rattal siis õlisurve ja pinge.Hea on sõita ,kui tead,et kõik ikka 100% toimib.Peale selle tegin ka kõik paagialused ja muud pistikud üle.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”