yamaha r6 2000.a aku probleem
Re: yamaha r6 2000.a aku probleem
urmas66 kirjutas:franz125 kirjutas:poison kirjutas:Kui vähegi võimalik, kasutage täiesti tavalisi happeakusi, mitte mingeid geel-, huieel-, hooldevaba-, ajuvaba ja veel miskiseid...happeakus on ikka elektrolüüti ka sees...minu oma on kinnitatud jäigalt hardtaili külge, sõidan kolmandat hooaega, talvel unustasin kuuks ajaks keldrisse absaari laadija külge, pool vett oli lännu, lisasin desti ja voila...noh laadimine peab korras olema. Aga vblla on mul lihtsalt vedanud.
LF ongi tavaline happeaku selle vahega et pohlad mis pidi sa ta kuhugi riputad plaadid jäävad alati märjaks.Võid vabalt lahtiste korkidega tagurpidi keerata midagi välja ei voola.Kannatab hästi ka vibratsiooni.
Kui ma müügimehe juttu täpselt mäletan,siis Varta LF akul,see sisse valatav hape, muutub mingil määral geeljaks ning see hoiabki plaadid kaetuna.Võin eksida,aga mingi jutt on sellisest asjast mällu talletunud.AGM aku on juba nö geelaku,millel on plaatide vahel klaaskiu ja happe segu,mis on vibra kindel ja võib kallutada mis pidi tahes.LF aku vist ikka teatud nurgani ja seda lühiajaliselt.
Ostsin ka selle yausa aku millese tuli ise valada see vedelik. Ja öeldi, et pane mis pidi tahad. Motardist ta ostsin. Mul endal on vaja aku panna peaaegu peaalaspidi ümberehituse tõttu. Eks ole näha 6 kuud on garantii
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.