Suzuki 1200 Bandit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Re: Suzuki 1200 Bandit
MarekM kirjutas:Ajee Banditi omanikud. Rääkige nüüd ausalt kuidas te ratta sadulaga rahul olete? On keegi asja kuidagi mudida ka lasknud?
Kevad läheneb, küsin bandiidiomanikelt uuesti. Minu perse ei taha kuidagi selle sadulaga suhestuda. Peale esimest sadat kilomeetrit on istumine juba hell. Lisaks on va sadulanahk ka nii libe, et vajun kogu aeg sõidu käigus sadula esimesse poolde, paagi ligi... saaks selle ebakõla ka korda, kõneleks ma oma rattast ülivõrdes.
http://www.pehmesisustus.com/album/moot ... stmed/171/ asub paides.oma võrri sadulale sain sealt uue naha,maksis 20eur.kohapeal poroloone oli ka,peab teise sadula pehmendamisele viima
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
MarekM kirjutas:MarekM kirjutas:Ajee Banditi omanikud. Rääkige nüüd ausalt kuidas te ratta sadulaga rahul olete? On keegi asja kuidagi mudida ka lasknud?
Kevad läheneb, küsin bandiidiomanikelt uuesti. Minu perse ei taha kuidagi selle sadulaga suhestuda. Peale esimest sadat kilomeetrit on istumine juba hell. Lisaks on va sadulanahk ka nii libe, et vajun kogu aeg sõidu käigus sadula esimesse poolde, paagi ligi... saaks selle ebakõla ka korda, kõneleks ma oma rattast ülivõrdes.
ei tea..eelmise Bandiidiga sai lasta 1000 km jutti mitu korda..ei kurtnud.. praeguse Bandiidiga sai siis tulla frankfurt am main-ist ühe jutiga eestisse (ca 2400 km tankimise peatustega ja kerge ringiga) --polnud ka häda No ma ei vahetaks Bandiiti küll millegi vastu..mugavamat sõiduriista annab otsida..kui ehk, siis gsx 1400-se vastu..see mõlgub küll meeles, aga enne tahaks proovida
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 134 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
Samuti ei oska kurta midagi. Eelmise gsxr'iga oli ka nii et 100km ja p*rse valus, nüüd saab ikka palju rohkem lasta. Katsetada võid ju geelipatja või sebida teise istme
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
Ma arvan et pean tuunime olemasolevat. Mul on kuri tunne, et keegi on selle sadulaga juba tjuuningut teinudm sest see koht kus on üleminek tagaistmelt esimeseks, on tunda et poroloon teeb seal üsna järsu jõnksu. Kuid nahk on peale tõmmatud nii, et see jõnks jookseb laugeks. Lisaks on nahk endiselt ikka nii kuramuse libe, et siklipükstega seal peal istudes, istu nagu jää peal.
Kuna mu masin on algusest peale üks ümberehitatud masin olnud siis ei oska midadgi öelda Eelmise aasta 4000 km sõitsin ültse raua peale ja ei olnud viga midagi. Tartu-Saue ja järgmine hommik kohe Saue-Rakvere-Saue ja polnud ka viga midagi
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Hai,
et senini pole olnud põhjust sellest väga juttu teha, aga mul ka muidu suve teisest poolest alates selline väntsutada. Bandit 1200S, aastast 2005 siis.
Mõnituhat km jõudnud siis tutvuda ka rattaga ning sadula kohta ei oska nagu ise ka midagi negatiivset lausuda. See isegi nii pikk, et minu mõõtudega (183cm u.80kg) tegelane saab seal lausa ette või tahapoole asendit muuta, kui ongi vaja seal tunde istuda. Endale tegi hoopis rohkem muret see, et kui pikemal maantesõidul proovida enamvähem tuuleklaasi varjus püsida, siis hakkas pikemal sõidupäeval lõpetuseks kael väga rõvedalt valu tegema. Samas kuna see just rohkem tagant/vasakult poolt kippus painama, siis võibolla see ka hoopis kaelaradikuliidi algfaas vms. Vähemalt kunagi üks arst ütles, et kui palju autoroolis koni teha, aken lahti-aken kinni-aken lahti, siis sellise "mõnu" sebib endale vanaduspäevadeks üsna kindlalt!
Siiski jälle Triumphiga sõitmistest sellist valu ei mäleta...ja endurokaga ka mitte, kuigi selle seljas rohkem võimlemist ilmselt välistab igasugu "sundasendi" valud...
Samas tahaks ise hoopis teistelt kütusekulu kohta küsida, kuna mul seda vähe torgitud. Sportpütt ja sellega käsikäes teised düüsid/nõelad pandud ja paberite järgi Soomes kuskil pingis säätud isegi ja 119hj välja meelitatud
Aga kuna see hooaeg plaan mööda Euroopat suuremad sõõrid teha, kus siis võibolla hj ladvapööretel polegi nii oluline, kui pigem tuntav sääst kütusekulus. See siis
maanteel väga ökolt, nii 90-110 kulgedes, saab ka nibin-nabin 6 sajale hakkam, aga kui kiirteel 130-150 (või väiksematel teedel vähe huligaansemalt) sõita, siis pigem 7 juba...ja linnas ikka 8 või lausa pealegi. Ehk et kas see on suht samasse auku, mis tehase seades ratastel, või on need siiski vähenõudlikumad?
(...sest originaal düüsid/nõelad ja pütt olid kõik ilusti kaasa pakitud, lisaks see sportpütt nüüd vähe kriimustatud ka ja vajadusel saaks tagasi ringi visata!)

-
- Kontakt:
mul on ka kusagil 6-8, olenevalt sõidustiilist. Ma arvan et originaalseades võid heal juhul liitri võita, samas kas see on seda jõukadu väärt. See düüsimajandus tõstab ka keskmiste pöörete jõudu muide.
sama siin 6-9 liitrit. oleneb kuidas tallad. Paagi keskmine oli ikkagi kuskil 225-250 km
Mul muidugi tüüsid veits suuremad ja tagumine hammakas ka mõne hambavõrra suurem kui originaal.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Kes on banditile krossilenksu pannud? Kui laia kannatab panna (trossid ja värgid ulatuksid).
-
- Kontakt:
no originaal on umbes 680 lai. Mul on 800 uus lenks ja probleeme polnud
-
Kuidas kurat tuleb ära odomeetri nullimisnupp... kruvi pole... tõmmates ei tule
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Banditit ei tea, aga giksul on küll pisike kruvi. Suht kõvalt on need junnid ikka kinni küll üldiselt.
-
- Tsikkel: vesigixxer
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 1 kord
Keerates tuleb see nupp ära. Spidoka all on väike auk, millest saab võlli liikumist takistada. Võllil on selleks sile koht ka olemas..
Vabandan ehk veidi rumala küsimuse pärast, kuid mis õli 1200se Banditi omanikud kasutavad? Olen värske Banditi omanik ja lehekülgede viisi lugenud erinevaid välismaafoorumeid, kus kõik teadjad-mehed räägivad, aga ühest vastust nagu ei olegi. Osa kasutab täissünti, osa poolsünti, kuidas siinkandi Banditi sõprade tavad on, mis õli sees on ja mida soovitaksite?
-
- Kontakt:
kasutan liqui-moly 4T racing õlisid. Proovinud olen poolsünti ja täissünti. Mõlemaga töötab rohkem ei oska kommenteerida
User manual ütleb nii.
Engine oil
Make sure that the engine oil you use comes under API classification of SE,SF or SG and thet its viscosity rating is SAE 10W40.
Ise kasutan Castrolit ja panin sisse http://motard.ee/varuosa.html?id=287&lang=et
Mina kasutan Petronas Syntium moto 4sp 10w-40,4l maksab natuke üle 20euriku http://www.qls.ee/#
-
- Kontakt:
kes lisajõudu otsib saab siit ehk pisut abi http://andersbrink.se/techinfo.html
-
- Kontakt:
siit saab esimese põlvkonna jaoks manuali http://www.carlsalter.com/download.asp?p=1503
Ma omast arust pole väga tehnikakauge inimene, aga no mitte kuidagi ei suuda leida 2000 aasta Banditi suunatule releed... Mõni vihje või veel parem pilt ehk? Tänud!
Tõepoolest, sai natuke kaheti mõistetavalt küsimus kirja küll. Otsin siis relee asukohta ratta küljes - samasugust 7 piniga releed, aga no ei ole olemas või olen mina pime... Istme all on miski suurem, kahe pistikuga jurakas, küljegondli all justkui ka ei paista sellist...
-
Kaabi aga küljegondel maha. Istub seal lenksu poolt vaadates paremal pool gondli all raami küljes
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.