Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

Tom.
Tsikkel: '01 Monster

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas Tom. »

joel kirjutas:

Enne juhtmete puruks lõikamist ja "nööpide" külge ühendamist soovitaks kaks asja ära proovida:
1) Sõida nööpidega üks tunnikene ja hinda pärast seda, kas on tunne, et kõrvad tahavad otsast kukkuda või võiks teise tunnikese veel sõita
2) Proovi kõrvatroppidega sõita ja vaata, kuidas siis muusika olemasolevatest kiivri valjukatest kostab. Enne säti valjukad kindlasti kiivris täpselt kõrva äärde. Sentimeeter siia-sinna muudab uskumatult palju.

Olen nööpidega sõitnud nii linnas kui maanteel. Maanteel pikki maid maha sõidetud ja takistab täpselt õigel määral müra ja linnavahel keeran üldiselt vaiksemaks ning kuuleb ka muud liiklust. Ma üldiselt klappidest väga valjult muusikat ei kuula ja seega pigem tahavad kõrvad otsast kukkuda kui BT Nexti "originaalklappe" kasutada, mis peavad tuulest üle möirgama.

Macintosh kirjutas:

Kas BT Nextil mitte 3.5mm stereo pistikut polnud, kuhu saab "nööbid" otse külge ühendad. Ma justkui mäletaks, et selline võimalus oli. Kontrolli igaks petteks.
Autosõitja jaoks on neil olemas riiulist võtta "kõrvaklapid" kuhu BT Next külge käib.

Pilt

2.5mm sisend on olemas, aga 3.5mm väljundit mitte. Autosõitja klapid oleks muidu hea variant, aga nt. käed-vabad süsteemi seda AUXi juhtmega ikka ei ühenda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”