Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

T-Bone
Tsikkel: Midnight Star 1900 Stratoliner

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas T-Bone »

KIBU kirjutas:

aitäh. tundub nüüd mullegi loogiline intercom ja kiirvalimine lisaseadme asemel. helistab ja maksab see kellel vaja leitud saada :mrgreen:
saan aru et sa olid varemalt midland btx2 kasutaja. kas oskad seletada mis vahe on praktilises kasutamises btx2-l ja nextil. andmetest loen et intercomi levi 800m versus 1600m ja next toetab konverents intercomi btx2 aga mitte. mida see päriselus tähendab? lisaks tahaks teada kas seljakotile oleks mõistlik omavaheliseks suhtlemiseks osta btx1, ma saan aru et tsiklipeal olles suhtlemist juhiga ta ju võimaldab, kui arvestada et seljakott ei peagi/taha poiste patramisest osa saada? kuidas selline ühendus üldse toimib et ma seljakotiga saaksin suhelda nö privaatselt? kas selleks peab nupuvajutusega midagi sättima? pean silmas just vox kõnealustuse puhul. kui seljakotil on seade mis konverentsi ei toeta kas see tähendab seda et seljakott ei kuule juttu mis on nö kõigile mõeldud vaid ainult seda juttu mis ainult talle mõeldud ja seda peab enne rääkimist nupulevajutamisega suunama? või siis seljakott saab krupivestlusest osa st kuuleb aga ise rääkida ei saa või siis saab ka rääkida aga ainult juht kuuleb?
lihtne oleks muidugi osta nexti kahene komplekt ja oleks ilmselt kõik nii hea kui olla saab, kuid ostes ühe nexti ja ühe btx1- e on hinnavahe ca 70euri mille eest saaks näiteks mingi raadiosaatja. ehk et jälle teeb ihnus asja keeruliseks. :D

olen mõlemat kasutanud ning nii kehvake kui see BT oligi, samavõrd hea on Next...mul muideks kasutatud paar üle :-). Kui huvi- privasse.

T-Bone
SREU Nr. 0288
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”