K: Kawasaki zx600a probleem
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
K: Kawasaki zx600a probleem
Tere, Olen siis värske bike omanik ja sooviks teada miks tsiklil madalatel pööretel nagu kolin sees oleks, nii kui annad gaasi kaob ära ja ka lõpp pööretel, lihtsalt tühikäigul nagu, Võibolla ütleks keegi mis pöörded peaks tsiklil tühikäigul olema? Muidu bike liigutab end korralikult, lihtsalt ongi see kolin häirib, Ja see pole veel kõik, millest tekib starteri kinni poomine, käivitama hakkad siis nagu vahepeal tõmbab korralikult aga vahepeal ainult klõpsub ja ei tee midagi siis klõpsides hakkab toimima
Täpsustades siis on tegemist kawasaki ninja zx600a 89.
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 134 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
Re: K: Kawasaki zx600a probleem
kunagi oli sama mootoriga ratas endal, ja samuti kolises tühikäigul, see on arvatavasti nukakett või selle pinguti. Räägitakse et selle aja kawa mootoritel on kolin juba tehasest sisse pandud. Starter poob arvatavasti kinni hüdroluku tõttu (kui see juhtub sul pärast pikemat seismist) Tähendab, et karpas nõelad ei pea ja vaikselt voolab bens põlemiskambrisse, kus käivituse ajal ei jõua (ei saa) starter seda kokku suruda. See on vähemalt minu arvamus asjast, targemad võivad parandada. Edu igatahes
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Omal ka sama ratas ning tõesti tühikäigul peabki kolisema natuke Hääl peaks tulema sidurikorvi ja ketaste kokkupuutest.
Edit: Haynes manual ütleb tühikäiguks 1050 +/- 50 rpm.
No siis on õige asi kui koliseb, ma juba mõtlesin et lendab laiali juba Kuidas sa enda kawaga rahul oled, kuidas ta töökindlus on? Laguneb palju?
Siiani on see ratas mul 4 aastat olnud ja väga rahul. Suurt midagi lagunenud pole peale gaasitrossi mis läbi roostetas üks talv ja nüüd teeb nukakett natuke häält.
Muud mured on enda kaela toodud laialdase ümberehituse tagajärjel
No siis hea seegi, osad räägivad et mootorid pidid räigelt kehvad olema, aga no ma ei tea kas seda juttu tõena võtta, iga üks räägib erinevalt Mis sa enda rattaga siis teinud oled ka?
Ei tea, ei ütleks et kehv on, võibolla veits mannetu tänapäevaste rataste kõrval, aga suhteliselt pommikindel siiani olnud
Oma rattal olen kõike peale mootori ja käigukasti ümber teinud (profiili pildilt näha ka natuke)
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Eks sa pead kõik elektriühendused üle käima,seal võib olla selliseid kokku pressitud ühendusi mis hapuks läinud.Pole just esimeses nooruses ratas.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
elvis1991 kirjutas:räägivad et mootorid pidid räigelt kehvad olema
Kas just lauskehvad, aga klapivahesid tuli jälgida... Sellel võisid need ajapikku väheneda ja kui kontrolliga hiljaks jääda, siis oli oht klapid ja pesad ära kõrvetada.
Mis aja tagant neid kläppe regullima peaks ja mis klapi vahed olema peavad? :-D
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.