Otsin motopolitseinikku
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Re: Otsin motopolitseinikku
AzA kirjutas:Küsi mistahes sinise käest, mis nad arvavad sellest lollakas mobiili kõrva ääres hoidmise seadusest ja saad läbilõike.
Samas on väga tihti olukord, et näed kõigepealt, et keegi molutab tänaval põhjendamatult aeglaselt ja/või teeb suunda näitamata ootamatuid manöövreid või kaldub kõrvalreale ja siis näed kas taga- või küljeaknast, et mobla on kõrva ääres. On neid, kes saavad mõlema tegevusega korralikult hakkama, suur osa neist lobisejatest ei saa aga hästi isegi lihtsalt sõitmisega hakkama. Nii et mina olen küll selle seaduse poolt - kui näen sellist jokutajat ja signaali lasen, siis tekitab see tas vähemalt mingi süütunde, selle asemel, et ta mulle vihaselt vastu vahiks, kuna kõik on ju seaduspärane.
Muide, moblaga rääkides tähelepanu hajutamine on tegelikult halvem kui see ühe käe hõivamine. Selles suhtes olen isegi nõus, et seadus on nõrk. Tegelikult ei paranda HF-i kasutamine asja olulisel määral.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.