Otsin matkasaapaid

Kasutaja avatar

Teema algataja
Luik
Tsikkel: Honda CRF1000L DCT
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Otsin matkasaapaid

Lugemata postitus Postitas Luik »

Motomarket kirjutas:
KIBU kirjutas:

kogu touringuks sobiv varustus on mu meelest selline pigem mugav kanda kui turvaline kukkuda. seepärast on mõistlik sõitma õppida kandes ainult turvalisusele orjenteeritud varustust ja matkal olles sõita ettevaatlikult ja teadlikult kerge varuga kuid seeeest mugavalt. tiba suurem risk mugavuse pärast on kah õigustatud mu meelest.

Kuldsed sõnad. Selle asemel, et lugeda Sharp testides kiivrite tärne ja saabastel klambrite arvu, oleks mõistlik panustada sõiduoskustele ja matkal olles teadlikule käitumisele. Üleni raudrüütatult ja "hardcore racing" varustusega pole motomatkamine kuigi mugav :wink:

Nende sõnadega olen 100% nõus. Sõidan matkates reeglina üsna konservatiivselt ja tegelikult olen siiamaani sõitnud suisa oma igivanade Oxtar Runaway ketsidega, kasutades vihma korral sääriseid või vihmakotte (vastavalt sademete hulgale). Ja tegelikult ei ole ma kordagi tundnud, et saabastel kuidagi midagi puudu jääks. Küll aga pole ma kordagi (3 x pthui) tõsisemalt kukkunud ja seda ohtu ikkagi silmas pidades tahaksingi selle aasta tuurideks väikese upgrade-i teha.

Seda ma muidugi aimasin, et soovitusi tuleb seinast seina aga mõtteainet sain päris kõvasti - 1000 tänu! Motomarketisse lähen Daytonasid kindlasti proovima (kuigi see hind võtab natuke kukalt sügama) ja Bikemanist astun läbi TCX kaema ja ehk ka Depoost Sidisid vaatama. Eks lõpuks ikka tunne otsustab :)

Viimati muutis Luik, 10 Mär 2015, 17:51, muudetud 1 kord kokku.
Sõidan ja eriti ei mölise.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”