Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL
-
- Tsikkel: HayabusaTurbo 350 HP/300 TQ
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL
No jällegi saan tõdeda,et olen ka selles Proboost.fi Jarmo Kelahaara dynos käinud oma kunagise GSXR1000 K2 - ga oma esimesel Soome sedistamise reisil ja minulgi on kodus graafik sealt ca. 260 rwhp ga. No sõitta oli sinna omajagu- Rovaniemisse ca. 850 km. AGA , reaalsus on see ,et sellel mehel on vist maailma optimistlikum pink,kuna see tuli 0.6 bar. boostiga = võimatu !!! Eestis Dynoyeti pingis oli tegu,et 200 rwhp. kätte saada reaalsuses sama seadega .
Tema pihustidriverboxi tõttu sulasid ka selle K2 kolvid ja lahkus elust mu esimene turbopill .Kõikidelt sommidelt olen selle pihustidriveri mittetoimimisele korduvalt kinnitust saand . Samas tema poolt toodetud rauaosa on suht OK - praegu Busagi mul sõidab Jarmo tehtud väljalaskekollega.
Ei maksa neid dynopinke võrrelda,kui pole reaalselt sama pilliga neid läbi käind. Sami pink on jällegi oluliselt pessimistlikum,kui Dynojeti oma Eestis. Ja Sami teadis ka täpselt seda oma pingi hälvet - sama seadega oli Sami pingis see eelnevalt postitatud graafiku 205rwhp. ja Eestis vastavalt 225rwhp.
Pohh. see graafik - reaalses sõidus selgub tõde .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.