Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Kasutaja avatar

Janar.R1
Tsikkel: Yamaha R1 TURBO

Re: Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Lugemata postitus Postitas Janar.R1 »

Deiv kirjutas:

Nagu näha,siis kes ise turbotanud pole tsiklit ei tea ka hindadest midagi ja kõik tundub suht odav ja lihtne. Kus kohast paari sotiga uusi turbosi saab :roll: Mitte hiinakaid muidugi :mrgreen: Seda pudipadi ja muud tööd ja sebimist ei arvesta alguses keegi aga reaalsus on,et iga asi on 50.- või 100.- jälle :wink:

No siin miskid Sami juures seadistatud minu Busa paari aasta tagused graafikud kokku pandud ühele pildile (kuupäevad on kirjas graafikul) . 205 rwhp oli vist 0.6 bar. ja teine äkki ca.0.8-9 bar. boostiga :roll: Viimased kaks korda eelmisel kevadel-suvel on veel jõudu 281 rwhp / 255 tq. olnud @ 1.2 bar.boost , aga seda graafikut ei leia hetkel digitaalsena. :D
Pilt

Deiv 8)

Väänet on päris hästi, kas Sul on ülekanne ka muudetud? Palju surveaste on?
Hindadest ei teata siin jah suurt midagi, mul läks ainuüksi Sami juures 2000 euri. Seadistus ja eesti meistrite töö ümber tegemine.
Aga jah, turbotamise pakkumine, mis ma eestist sain oli 2500 euri, see sisaldas mingit kasutatud turbot ka.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”