Icon Airmada kiivri kogemustest
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 89
- Tsikkel: Yamaha r6
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Icon Airmada kiivri kogemustest
Kiivrid on suht odavad, aga näevad head välja. On keegi omanud mõnda? Kuidas peas tundub, müra taluvus, vuhiseb sahiseb? Kuidas kiiremini sõites kui lubatud kiiver käitub? Pakuvad uduvastast klaasi. Kas toimib? Või on mõtekam rahhi juurde panna ja midagi muud osta?
Re: Icon Airmada kiivri kogemustest
Endal on see esimene kiiver. Ei oska midagi negatiivset selle kohta öelda.
Kõik toimib. Eelmine hooaeg ei tekkinud selliseid asju, mis mind närvi ajavad.
Pakuvad uduvastast klaasi. Kas toimib?
Kui kiivri õhutust dimmid, siis udu ei teki.
Natuke müra on ikka, kuid midagi hullu. Kõrvad ei valuta.
140 sõites pead oli raske hoida. Kuid mul on naked. Bikega seda probleemi vist ei ole.
-
Sul on siis see antifog visiir ja uduseks läheb ikka? Pinlockiga pole mul seda probleemi olnud. Vihmase ilmaga seistes pole uduseks läinud (kõik vendid kinni). Ilma pinlockita on suht võimatu sõita, eriti hommikul udus või siis vihmaga. Kui väljas on jahe ja vihma sajab, siis ei tahaks küll eriti et tuul läbi kiivri käib.
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Mina ütleks, et tasub osta küll. Ületamatuid udu ja müra tekitatud probleeme, millede pärast sõitmata jääks pole täheldanud (mingeid lisa pinne ja lokke ei kasuta ka).
Uuele kiivrile läks peegelvisiir ette ja seda pole seal nüüd paar aastat puutunud.
Müra suhtes ilmselt Schuberti omanikud vinguks, aga lõppkokkuvõttes räägime me ju ikkagi mootorratta kiivrist niiet mingi mühin on täitsa okei ju.
Mul on Cardo süsteem ka seal sees veel ja nagunii käib koguaeg muusika või omavaheline möla sõpradega.
Hind on okei. Mugav on ka. Visiirid on saadval.
Boonuseks veel väga lahedad disainid.
Niiet anna minna ja osta ära, ühest vastust sa siit nagunii ei saa sest inimestel on kiivritele väga erinevad ootused.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Mina ostsin selle endale teiseks kiivriks. Sõitnud sellega veel ei ole, kuna jõudis viivitusega peale hooaja lõppu kohale, aga üldmulje tundub küll hea - ei paista küll odava käkina. Vähemalt visiir näib parem olevat, kui vanal (Caberg) kiivril. Boonuseks sai tumeda visiiri ka kaasa, nii et jääb ainult päikest oodata
Väiksepealised (XS) peaksid ainult pikema tarneajaga arvestama.
-
miu kirjutas:Mina ostsin selle endale teiseks kiivriks. Sõitnud sellega veel ei ole, kuna jõudis viivitusega peale hooaja lõppu kohale, aga üldmulje tundub küll hea - ei paista küll odava käkina. Vähemalt visiir näib parem olevat, kui vanal (Caberg) kiivril. Boonuseks sai tumeda visiiri ka kaasa, nii et jääb ainult päikest oodata
![]()
Väiksepealised (XS) peaksid ainult pikema tarneajaga arvestama.
Kust sa kiivri ostsid? Bikemanist?
-
Kristjan85 kirjutas:Kust sa kiivri ostsid? Bikemanist?
Bikemanist uurisin ka, aga Motoait tegi seekord parema pakkumise - tõid veel kauba otse treppi kah
-
- Tsikkel: väike RR
Motoait isegi ei anna vihjet kodukal, et mingit sõiduvarustust müüvad….Väga halb
-
leko kirjutas:Motoait isegi ei anna vihjet kodukal, et mingit sõiduvarustust müüvad….Väga halb
http://www.rideicon.com/dealer-locator/ Ma võtsin kõigi neljaga ühendust, aga peale Bikeman'i ja Motoaida kontakti ei saanud.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
Olen sõitnud 4 aastat sellisega: http://www.fc-moto.de/WebRoot/FCMotoDB/ ... edator.jpg
Mulle meeldib, ilus disain, suht kerge, väga hästi istub peas, uduseks läheb siis kui on jahe ilma ja vihm ja visiir täiesti kinni.
Mulle aga ei meeldinud tuule müra mis tuli kiivri alt sisse. Naked ja Bike-ga piding otsima alati asendit kus ei oleks nii palju (maanteel siis 100+) samas võib asi olla ka lühikeses sukas mis end kortsu tõmbas ja tuult sisse töi.
Aga rohkem halba ei oskagi öelda.
Proovinud olen ka tumedat ja peegel hõbedat visiiri - mõlemaga on võimalik ka öösel sõita. Esimene peegel visiir eraldas peegel tooni suht kiirelt kui putukaid pesin. Aga minu viga oli see, et ei pannud ligunema neid putukaid vaid kohe soe vesi ja Fairy ja käsn. Teine visiir peab ilusti.
Kokkuvõtteks võin öelda, et plaanin järgmist kiivrit ja valikus on ka Icon, nii et ei pettunud. Julgen soovitada
-
Thesaarlane kirjutas:Mulle aga ei meeldinud tuule müra mis tuli kiivri alt sisse. Naked ja Bike-ga piding otsima alati asendit kus ei oleks nii palju (maanteel siis 100+) samas võib asi olla ka lühikeses sukas mis end kortsu tõmbas ja tuult sisse töi.
Proovinud olen ka tumedat ja peegel hõbedat visiiri - mõlemaga on võimalik ka öösel sõita. Esimene peegel visiir eraldas peegel tooni suht kiirelt kui putukaid pesin. Aga minu viga oli see, et ei pannud ligunema neid putukaid vaid kohe soe vesi ja Fairy ja käsn. Teine visiir peab ilusti.
Kokkuvõtteks võin öelda, et plaanin järgmist kiivrit ja valikus on ka Icon, nii et ei pettunud. Julgen soovitada
Lugesin kusagilt, et saab lisana juurde tellida lõua aluse tuulevõrgu. Täitsa kaalun kiivrit osta. Tänud vastajatele
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
Kristjan85 kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Mulle aga ei meeldinud tuule müra mis tuli kiivri alt sisse. Naked ja Bike-ga piding otsima alati asendit kus ei oleks nii palju (maanteel siis 100+) samas võib asi olla ka lühikeses sukas mis end kortsu tõmbas ja tuult sisse töi.
Lugesin kusagilt, et saab lisana juurde tellida lõua aluse tuulevõrgu. Täitsa kaalun kiivrit osta. Tänud vastajatele
Mul oli see lõua tuulevõrk. See oli minu omal kaasas kohe, kuid pole ilma proovinud, ei oska öelda kas teeb oma tööd või ei.
Thesaarlane kirjutas:Kristjan85 kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Mulle aga ei meeldinud tuule müra mis tuli kiivri alt sisse. Naked ja Bike-ga piding otsima alati asendit kus ei oleks nii palju (maanteel siis 100+) samas võib asi olla ka lühikeses sukas mis end kortsu tõmbas ja tuult sisse töi.
Mul oli see lõua tuulevõrk. See oli minu omal kaasas kohe, kuid pole ilma proovinud, ei oska öelda kas teeb oma tööd või ei.
Mis mudel sul oli? Ma küll kaasa ei saanud