Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Deiv
Tsikkel: HayabusaTurbo 350 HP/300 TQ
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Lugemata postitus Postitas Deiv »

No ma ennast jõukaks ei pea aga turbokat ma tahtsin ja nii see asi läind on . Summadest ajalugu muidugi vaikib :roll: :mrgreen:
Ma ju andsin Samile edasi kontakti kus kohast hankida parimat FMU ("Begi" edasiarendus/parendus) tüüpi kütuserõhuregulaatorit "that money can buy". RCC Turbos http://rccturbos.com/
Aga see info võis ka hiljem temani jõuda - igatahes ta nägi seda minu ratta küljes kui dynosse läksin ja uuris kohe,et kust sain selle :D
Et Rasmuse teemas päris läbuks ei läheks : ma otsin oma sidurivedrude/seibide majanduse ka välja,siis rohkem nodi mida kaasa võtta seadistamisele - midagi ikka saab kompunnida .
Kui sidur kohe alguses õige varu peale ehitada siis ei põle maha midagi .Ma panin kohe enne esimest dyno õiged vedrud ja 4 aastat pole ma seal siduril midagi vahetanud - ainult kontrollind iga talv. Sõittu/dragi ja dynotunde on see näinud jõhkralt.

:shock: Kas sa pole selle R1-ga turbotatuna veel sõitnudki või ??? Seda esmamuljet oleks küll tore lähedalt näha .
Palju sellel lõpuks väänet tuli ja mis rõhuga ??? Mingid nr. jäid eelmistest postidest silma aga tundus kole vähevõittu :roll:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”