Aidake teha teadust!
Re: Aidake teha teadust!
Tänud tagasiside eest ja kaasa mõtlemast!
Minu eesmärk on võrdlemisi ambitsioonikas. Idee kasutada võrdlemisi laia populatsiooni, kuna eelnevalt läbiviidud uuringute puhul on üheks probleemseks aspektiks valimi representatiivsuse küsimuse probleem. Nimelt suur osa uuringutest on vaadelnud tihti vaid psühholoogia üliõpilaste seksuaalkäitumist. Selline valim ei ole representatiivne, kuigi uurija seisukohalt lähtudes võrdlemisi mugav rakendada.Seega olen veendunud, et antud foorumi kasutajate näol on tegemist väga adekvaatse sihtgrupiga.
Teise puudusena tooks esile rahvusvaheliste uuringute vähesuse, st põhiliselt on uuringud läbi viidud anglo-ameerika kultuuris. Siinkohal aitaksid eestlastelt saadud tulemused vastavalt kas kinnitada või kummutada eelnevalt saadud tulemusi.
Suhtun andmete kogumisse täie tõsidusega. Kui tahaks lihtsalt teemat "kaelast ära" saada, paneksin antud küsimustiku ülikoolide meililistidesse ringlema ja saaks võrdlemisi ruttu andmed kätte, see aga pole minu eesmärk
Näen, et vastajaid on kenasti lisandunud ning siinkohal paslik tänada kõiki, kes on juba jõudnud panustada.
Ikka head
Rainer
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.