Millist õlut sina jood?

Millist õlut sina jood?

Lager
24
14%
Pilsen / Pils
14
8%
Bock
2
1%
Dobbelbock
0
Pole hääli
Münchener
2
1%
Märzen
0
Pole hääli
Ale
17
10%
Bitter
0
Pole hääli
Porter
8
5%
Stout
5
3%
Nisuõlu
10
6%
Trappist
0
Pole hääli
Kloostriõlled
2
1%
Lambic
0
Pole hääli
Koduõlu
11
7%
Ma ei oska öelda aga tavaliselt on hele
64
38%
Ma ei oska öelda aga tavaliselt on tume
8
5%

Hääli kokku: 167
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Millist õlut sina jood?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

oldmoped kirjutas:

Võrdleme siis samu kategooriaid - näiteks Buxtoni Imperial Black'i ja Jaw Gate Õllenaudi Vanaisa ja Lumelausujaga - meie kaubandusvõrgus olev letihind on tuntavalt Õllenaudi kasuks (kui mõlemaid õllesid oma pruulimisriigi kohalikus kaubanduses vaadata, on hind enamvähem võrdne).

:bsmile:

.....ja sa võrdled siin ikka Eestis toodetud õllesid? :mrgreen:
Nagu eelmises postis maisin,siis kaugelt toodu ei saagi vähe maksta,sest toomine maksab ja mitte vähe.Inglismaal on kõik kallim ja sealhulgas ka õlu.Võrdle mõnda ida euroopa õlut ja võrdlus jääb kohe kõvasti nende välismaiste kasuks,olenematta,et ka need on kaugemalt toodud.
Mis konkreetselt Õllenauti puutub,siis mulle kingiti jõuludeks neli(0,33) erinevat eesti väiketootja toodet(oli vist seal ka õllenaudi pudel) ja ütlen ausalt ei meeldinud eriti ükski neist.Jäi meelde selline koduõlle ja tehase õlle vahepealne pooltoores mekk.Üks neist oli enamvähem hea,aga 3 olid kehvad ja see oli üsna mitme minu suguvõsa liikme arvamus,sest saime sama paki.Eriti ei meeldinud mingi rukki eil(tootjat ei mäleta).Kõik olid ka liiga kanged, lihtsalt janukustutamise õlledeks.Mulle ei meeldi ennast õllest täis juua,siis ma joon juba puhast viina,õlut ma ikka naudin.Eelistan muidugi nautimiseks lahtist ehk vaadi õlut.Meil kahjuks nende heade lahtiste valik üsna kesine.Ainult mõned kohad ja seal ka pidevalt sama valik.
Üks minu lemmikuid Beerhouse(ka eesti käsitöö) valikust on:
Märzen Speziel kaasaostes 1L 6€
Algvirde tihedus: 12,5 %
Alkohol: ~ 4,3 - 4,5 %
Linnased: Pilsner, Müncher, Karamellextrahell

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”