Helsinki Motomess 30.01.-01.02 2015
-
Teema algataja - Postitusi: 909
- Tänatud: 12 korda
Re: Helsinki Motomess 30.01.-01.02 2015
Deiv kirjutas:No lihtsalt enda pealt näiteks
Ma tahtsin oma turbobusat üks aasta sinna Tartu näitusele välja panna ja saatsin korraldajale pillist tutvustava info,pildid,jutud . Vastuseks sain sisuliselt mingi hala selle kohta,et ega eriti nagu polegi kuhugile head kohta sellele ja no sinna keskele (pm. vist sinna õues olevasse keskele "paviljoni" ) vòiks ju ära sättida kuhugi. Ja juures oli mingi korralik ruutmeetrihind mis arveks sellisel juhul mulle tehakse . t***. küll , selliseid keskmisest eristuvaid tsikleid,millega siin teatud kodanikud aastaid nokitsevad ( Ja ma ei pe siinkohal just ennast silmas , sigavinget mototehnikat aretatakse meie maal piisavalt !!! ) peaks näituse korraldaja isiklikult kutsetega kostitama ja transat ka veel neile võimalusel sebima.Tehku natuke kodutööd ja mõelgu,miks inimesed tulevad sulle piletitulu tooma . Siis ei peaks peale igat näitust äkki lugema , kuidas kõik soiuvad , et midagi polnud vaadata ja kõik oli täiega igav .
Deiv .
Seda juttu lugedes meenus, et eelmisel aastal olid prilliklaasipuhastajad, saapaviksijad, mingid vilkuvad nöörid jms asjad. Need letid olid kõik peahallis sees. Ja siis ei mahu masinaehitajad oma masinatega ära? Mingid teleteenuste- ja pensionifondide pähemäärijad olid veel "puudu".
Viga ilmselt minu arusaamistes, et korraldaja prioriteedis on siis küll kergelt viltu.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.