Häda koertega sest koertel on häda
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Re: Häda koertega sest koertel on häda
Black kirjutas:Tarts kirjutas:Jättes kõrvale autosse elektri juhtimise võimalikud negatiivsed tagajärjed olen seda meelt, et sellel pole palju tulemust. Sest näiteks minu autol on ainsad võib olla elektrit juhtivad detailid, mida koer võiks tabada, veljed. Samas ma pole üldse kindel, et lakk millega veljed kaetud on särtsu juhib. Ülejäänu on värvi-laki ja kaitsekile kihi all. Dielektriline, teisisõnu.
Jättes kõrvale elektrikarjuse autosse installimise otstarbekuse julgen arvata, et ei värv ega lakk ole kõrgepingele eriliseks takistuseks.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Black kirjutas:Jättes kõrvale elektrikarjuse autosse installimise otstarbekuse julgen arvata, et ei värv ega lakk ole kõrgepingele eriliseks takistuseks.
Sul on õigus. Küsisin inimeselt, kes erinevalt minust tunneb elektri hingeelu. Auto värvi- ja lakikihist laksab karjus läbi kenasti. Aga et laks sedavõrd kange on, siis auto elektroonika reaktsioon sellele on ettearvamatu. Küll teise nurga alt, aga elektrikarjus ja auto ei ole hea mõte.
See koera kusemine pole veel midagist,selle saab kergelt puhtaks viskad ämbriga vett ja asi korras
krt kassidega veel hullem,pesed auto ära siis naabri kass voi t*** teab kelle oma istub-soendab perset kapotipeal
siis soidad kapott jalgi täis kuni jargmise pesu korrani
No mina arvan, et kui see asi oli ühekordne siis pole hullu midagi. Aga kui see omanik käib ja kusetab seda koera seal meelega koguaeg vastu sinu autot siis tuleks asi sõnadega sellele lollile selgeks teha ja küsida mis tal sinu auto vstu on või mis kahjustus teda vaevab.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Üldjuhul ei ole see kumbki: suvaline paneelmajade koeraomanik näiteks viib koera iga päev mitu korda enamvähem kindlale tiirule. Koer valib ise kohad, mida ta parajasti märgistada soovib. Omanik lihtsalt kõnnib sabas ja seisab kõrval. Heal juhul korjab jämedama kraami kilekotiga üles, kuna selle mahajätmise eest saab tänapäeval trahvi, kui keegi kaebab. Kortermajade ees ei seisa autod üldjuhul alati samade kohtade peal nii et täna saab oma sutsaka üks, homme teine. Koeraomanikud on tihti vanemad naisterahvad, kes ilmselt mõtlevad, et no mis see autole ikka teeb, koerad on ju alati ratastele lasknud. Tihti on neil ka kerge vimm selle automassi vastu, mis kortermajade vahelised teed (tihti lisaks kõnniteed ja haljasalad) ära ummistanud on. Ise nad üldjuhul autoga ei sõida. Nii et nad ei tegutse päris sihilikult, kuid kerge kahjurõõmuhelk võib neil siiski silmis särada. Peksa andma neile ju ei lähe. Samas, kui midagi ütlema lähed, saad ilmselt vastuseks korralikult sõimata. Võimalik, et vene keeles. Nii et suur mees on selle vastu tegelikult täiesti kaitsetus olukorras.
Autoomaniku poolelt vaadatuna: automaatpesulas see kuselaik veljelt korralikult maha ei tule (velgesid ei saa seal nii või naa kunagi puhtaks). Käsipesulas ja ise pestes nõuab see parajat lisatähelepanu. Ebameeldiv on svammiga võõrast kust nühkida (ok, survepesuriga saad osa maha). Seda isegi juhul, kui auto on lihtsalt tarbevahend. Tehnikafoorumite külastajad on aga üldjuhul vähemal või rohkemal määral autopeded. Ma ise ei vaidleks sellisele süüdistusele vastu. Jah, olen küll ja tihtipeale on mu autode all suuremad ja erilisemad veljed kui tarbesõidukile tingimata vaja. Ma ei suhtu oma tänavale parkima jäetud autosse kui suvalisse posti ja mulle ei meeldi, kui igaüks, kes heaks arvab, sellele kuseb. Ja mõelge nüüd ise, mida ma arvaks, kui keegi kuseks mu tsiklile, mis on minu jaoks puhtalt hobivahend ja mida ma üritan alati piinlikult puhta ja korralikuna hoida?
Seaduse järgi on tegu eraomandiga ja tõenäoliselt leiaks siiski mõne punkti, mis selle puutumatust kaitseb. Ei viitsi hetkel RT-s kaevata. DNA test teeb seose kuse ja koera vahel kiirelt selgeks.
Ja olgu veel kord öeldud: teemaks on koeraomanik, kes seisab kõrval ja laseb võõra vara peale kusta, mitte ei hulkuv ega paela otsas olev koer. Selles mõttes on pealkiri ekslik (selles omakorda pole süüdi teema algataja, kuna see on moderaatori poolt lollakate küsimuste teemast splititud). Koerad ei ole süüdi.
-
- Tsikkel: BMW 1150GS Adventure
Kuigi ise, koeraomanikuna, ei õigusta kuidagi koerte kergendamist teiste varale ja ei lase ka enda koeral seda teha. Siiski see, mis koerast tuleb, on ikka pagana puhas kraam võrreldes selle sita ja sodiga milles auto igapäevaselt ringi sõidab - teed ei ole just kõige puhtamad asjad.
BMW 1150GS Adventure
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Kui väljas on selline ilm, mis laseb tsikliga sõitma minna, võin käe tee peale toetada ilma sellest suurt probleemi tegemata.
Küll aga koera kuse sisse kätt panna ei taha, olenemata ilmast.
Ja rehvirõhku ju ikka kontrollid vahel. Olenevalt tsiklist vahetad ehk rehve või velgi ise.. Õlitad ketti või pingad jne..
Ja ongi käsi selle kuradi kuse sees.
Ja minu näite puhul kusi koer üldse velje ja tsiklit katva katte peale. Ma hoidsin katet sõidu ajal kiivrikohvris.
No ei pane ju kusest tilkuvat katet sinna kohvrisse koos rahakoti jms. !!!!
Nagu muruplatsi ja puid vähe oleks, kus kusetada oma roju.
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Ikka avalikus kohas söömas julged käia? Hea fantaasia korral ehk suudad ettekujutada kus ettekandja või koka käsi vahepeal käinud on?
Head isu!
If you want to make God laugh, tell him your future plans
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Mis see asjasse puutub? Absoluutselt kohatu analoogia.
Väljas söömine on minu oma valik, teen oma hinnangu ise söögikohta sisse astudes, kas julgen sealt osta või mitte.
Sellisel juhul on see minu oma valik, kas seda toitu süüa või mitte.
Sind ei häiriks üldse, kui su tsikli peale ja kiivrikohvrisse s.t. sinu riiete peale kust valan? Häiriks ikka küll..
Edit: Ja see kuse puudutamine ongi selline psühholoogiline asi rohkem.
Toon näite: kui naist/tüdruksõpra/vms suudled, siis ilmselt ei valmista sulle probleeme tema suuga ja seal oleva süljega kokkupuude. Võimalik, et isegi meeldib.
Nüüd lase tal klaasi tatistada ja puuduta seda keelega. No ei taha...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.