Häda koertega sest koertel on häda

Kasutaja avatar

Burn7

Re: Häda koertega sest koertel on häda

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

XL1000 kirjutas:
Burn7 kirjutas:

........Mul on olnud olukord kus keegi sai minu peale väga pahaseks ja mu amstaff hoiatas teda nii, et hüppas talle täpselt kõri kõrgusele ja lõi hambad kokku. Õnneks ta ainult hoiatas.

Koer ei tohi ilma peremehe käsuta ,midagi teha.Kui teeb,siis sa ei ole teda õigesti koolitanud või koer on lihtsalt sinust üle-otsustab ise.Ründajale võib kallale minna alles siis kui peremeest reaalselt rünnatakse.Koer ei tohi kedagi ise hoiatada või mida iganes sellist teha.Eriti veel selline koer nagu amstaff või teised seda tüüpi koerad peavad olema väga hästi kuulekaks treenitud.

Vabandust aga kuidas sa nii loll oled? Sa ei ole maailma naba ja sinu põhimõtted koolitatud koerast ei pruugi ühtida teiste arvamustega. Sinu koerad ilmselt laseksid su kodu tühjaks varastada kui sind kodus pole.

Minu koer on piisavalt hästi treenitud. Koer võib rünnata või hoiatada ja ta peab kaitsema oma territooriumit. Ta on targem kui sina.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”