Aprilia RXV/SXV550 kahekesi sõiduks?
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: Aprilia RXV/SXV550 kahekesi sõiduks?
Siis saad hakkama, ma olen ka 191 ja ulatasin ikka jalga üle viskama Kui arvad, et saad siit mingi kõike paikapaneva vastuse, siis samahästi võid vastusena võtta universaalset vastust - 42. Mina pole öelnud, et liiga võimas või et ei saa hakkama. MIna räägin algusest peale, et kui tahad osta ja sõida kuidas tahad ja kellega tahad. Soovitan lihtsalt foorumis kirjutamise asemel midagi reaalset teha, otsi see ratas kuskilt üles ja mine istu peale, Paremal juhul sõida ka - olen aru saanud, et sa ei ole seda pilli mujal kui pildi peal näinud? MIne istu, näpu ja nühi ja kindlasti sõida - vot siis saadki aru, kas tahad. Mootorattaga sõita oskad sa kindlasti, sellega lihtsalt ei ole väga lihtne sõita. Küsimuse püstituse võid enda jaoks ka nii teha - pane kirja plussid ja miinused. Netist leiad kindlasti nii selle, kui ka teiste kandidaatide hooldus ja muud kulud. Mootorratta ostul on see, et endale lihtsalt meeldib ka väga oluline argument - kui seda naise vedamise juttu poleks, siis ma ütleks lihtsalt, et anna minna. Need kaks asja - hardcore endurokas ja kahekesi sõitmine ei käi kokku lihtsalt. Jah, hädapärast saab kui on ilgelt vaja - aga kui see on ostu juures argumendiks, siis vist ikka on veits rohkem, kui hädajuhtumid. Või ei luba naine osta, kui teda sõitma ei vii
Sama tunde saad naisega kätte kui pool tundi maja ees äärekivi peal istute
Kes mett teeb, see mett sööb!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.