Häda koertega sest koertel on häda → Re: Rumalad küsimused 2
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
Greger kirjutas:saintgeorge kirjutas:Kas ja mida teha selliste koeraomanikega kes südamerahus lasevad oma loomal jalga tõsta vastu võõra inimese autot/autoratast.
Nõuda pesula raha?? Või et tõmbaksid lapiga puhtaks?? Politse?? MUPO?? Või.............???Pane sõiduk voolualla
Törts offtopic aga ega muidu poleks meelde tulnudki, aastaid tagasi, olin vast 7-8 aastane, käisime maal sugulaste juures kopikaga sõitmas. Tagasitulles jäid kõik autosse ja vaatasid mulle otsa, et krt, ilukilp vist ei ole kinni, ole hea poiss ja mine lükka kilp paika tagasi, et ma saan siis ära parkida. Läksin siis lükkasin seda ilusat plekist kilpi oma kahe kätukesega aga sain hirmsa litaka voolu. Autost tuli kõva naer ja siis jagasin ise ka ära, et ta oli tagastangega vastu elektrikarjust. Umbes samasse aega jääb ka see seik, kui lükati mingit motikat külavahel käima, kuid siis paluti mu abi, et ma näppu piibu sees hoiaks ja ütleks, kui plõksumist kuulen. Kuulsin küll...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.