Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
Re: Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
XL1000 kirjutas:cool200 kirjutas:KAS SA ARVAD SIIS ET KYLAMEES VALETAS?
Ja sina arvad,et rääkis õiget juttu?
Mul ka analoogne näide.
Kui maja ehitasin 2007, siis lasin seinte krohvimise + krundi alla teha kahel mehel.Üks oli vana tuttav ja peaaegu omakandi mees,teine oli kaugemalt ja käis nädala tööl ja nädalavahetuseks koju.Kokku sai lepitud ruutmeerti hind ja maja täpselt pooleks mõõdetud.Nad ise mõõtsid ja jagasid vastavalt keerukusele.Ehk siis mõlemal mehel oli saada oma töö eest, täpselt võrdne summa raha.Kaugemakandi mees lõpetas oma tegevuse mai kuu keskpaigas ,sai raha kätte ja läks koju ära.Suhtleme temaga siiani,kui mööda sõidame astume ikka üksteise juurde sisse.Omakandi mees ei saanud isegi jaanipäevaks tööga ühele poole ja mul ei jäänud muud üle,kui ta sisuliselt välja visata ning töö ise ära lõpetada.Raha(kogu kokkulepitud summa) sai ta loomulikult jaanipäevaks,siis kui ma temaga ära lõpetasin.Selleks ajaks oli ta mitut asja korduvalt ümber teinud ja mina olin selleks lisa materjali ostnud,mis ka maksis raha.Muidugi oli tüübil kohe küsimus varuks,et kas rohkem ei saagi,sest ta oli ju üle kuu aja kauem tööl.Tuletasin talle meelde algset kokkulepet,mis oli ka paberil olemas ja mainisin,et ta ju kõrvaldas oma praaki ning läksime lahku.Ka see tegelane käib ja tuututab aegajalt külapeal,kui 2 kanget 2L õlut sees,et ma jäin talle kuuaja palga võlgu.Sede muidugi teistele,mitte mulle.Kui olen otse mõnel valla peol või mujal,kus ka võõrad kuulmas,küsinud et mida ma talle võlgu olen.Vastus on,et see külanaiste loba ja tema pole midagi sellist kuulnudki, rääkimatta rääkimisest.
mina arvan et kylajutud ei teki tyhjast kohast--ehk--kus suitsu seal tuld

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.