Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
Re: Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
No ja mida hunti neist kalevipoegadest ja kyprokitestki sarjata, jumal tänatud et enesele sedaviisigi leiva lauale saavad, selle asemel et töötukassa järjekorras vedeleda voi metsa varastada. Tegelikult on mul sellest kvalifikatsioonita ning valdavalt umbkeelsest seltsonnast, kelle ainsad argumendid kohalikul turul konkureerimiseks on odavus ja valmisolek ykskõik kui sitta tööd teha, lihtsalt kahju. Pärinegu nad siis kas Louna-Eestist voi Louna Indiast, kohaliku yhiskonna jaoks nad ei eksisteeri. Yllatav et senimaani selline ammu äraleierdatud teema suudab iga kord (teatud intervalli tagant end ilmutades) vägeva pahvaka leili koos pusshaisuga lae alla paisata, ykskoik kas kusagil foorumis voi kommentaariumis. Tulemuseks pada soimab katelt situatsioon, kus ei ei häbeneta enam sygavalt isiklikuks minemist ja labast solvamist,eriti okseleajav. Ju siis kummagi leeri tulistel esindajatel ikkagi midagi sygeleb kusagil, kuhu kratsima ei ulatu. Mina arvan et inimene, kes on oma koha yhiskonnas leidnud ja eluga rahul, olgu siis siin voi sealpool piiri ei tunne tarvidust netiavaruses enda "virtuaalse riistaga" vehkimiseks. Et vaadake, te vaadake vaid neid tolasid seal, neil on kyll pisut pikem aga mul on vaat jämedam ja koveram. ![]()
Pigem pooldan infovahetust ja rahulikku arutelu, kyll iga konn oma tiigi leiab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.