Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TXT200 → Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX

Kasutaja avatar

Teema algataja
Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX

Lugemata postitus Postitas Loff »

Pikka aega eBay'l silma peal hoidnud, äkki tuleb müüki Husqvarna suur (17L) paak. Ja ennäe imet, tuligi ja kõigele lisaks veel Riias. Pikemalt mõtlemata sai see ära ostetud ja paari päeva pärast oli kuller paagiga uksetaga.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Nagu Te näete, on paak krunditud. Mõtlesin, et värvin üle ja kleebin peale originaalkleepsud aga need raiped maksavad £75.75 tk. Just, setsekümmend viis Inglise naela tükk, kummalegi poole üks kleebis. Ühesõnaga jääb ära. Plaan on see paak supermotole peale panna. Kujunduse poolepealt olen hetkel jäänud lihtsalt värvi ja mõne kleepeka peale. Airbrushi kunsti võiks ka lasta teha aga seda me veel vaatame.

Milleks ma üldse nende suurte paakidega jaman? No sellepärast, et ühe paagitäiega saab 300km +- sõita, olen laisk tankija.

Eelpool juttu olnud kiirõhutusniplitest - töötavad need vidinad väga hästi! Piduriõli vahetus ei ole kunagi mul lihtsam olnud. Ka siis kui kogu süsteem on tühjaks lastud. Valad piduriõli anuma õli täis, keerad õhutusnipli 1/4 pööret lahti ja süstlaga imed kõigepealt õli anumast süsteemi sisse. Kui piduripump võtab juba surve ülesse siis ainult täida anumat ja pumpa pedaali/heeblit. Kui õhumulle enam ei tule on asi valmis.
Trikk on selles, et niplil on keere tihendatud, mis ei lase keerme kaudu õhku sisse. Süstlaga imemise faasis. Pumpamise faasis töötab kuulklapp nipli sees.

Hondal on nüüd teravad pidurid.

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”