Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
-
- Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Re: Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
reimps kirjutas:Keegi peab ju talvel tuld katla all hoidma
Pealegi on see minu ristiretk piiratud silmaringiga inimeste, idiootide ja muude ajudoonorluseks sobimatute vastu, samuti pole mind ammu ähvardatud maha tappa. Mulle meeldib pealekauba ässitada teatud isikuid ennast ise sisse rääkima
Ma salaja unistan tegelikult, et mõni haritud kalevipoeg ka sõna võtaks, sest kui vastaspool suudab ennast selgelt ja põhjendatult väljendada, siis ma tõstan talle tõesti oma kübarat - sihukesed on austust isegi veits väärt. Aga siiani on erinevates foorumites ja ka Facebookis tulnud hiljemalt järgmiseks päevaks süüdistus omasooiharuses ja soovitused erinevaid objekte sisse istuda. Eks näljane räägib ikka leivast
Ma siis üritan ka sel teemal sõna võtta. Olen töötanud nii Eestis, kui ka Soomes ja Rootsis. Enam-vähem samal erialal kogu aeg. Jah, õige, olen ehitaja. Ei oma küll erialast haridust, ent kõike on võimalik õppida, kui ise vaid tahta.
Miks ma siis Eestis ei tööta? Vastus on tegelikult lihtne. Mulle meeldib mu töö, aga ma ei taha seda tasuta teha. Ja ma ei taha pärast töö tegemist kulutada aega tellija otsimisele, kes "unustas" arve maksta või "ootab" kohe saabuvat ülekannet.
Ma olen piisavalt palju vaeva näinud, et luua endale siin kliendibaas. Ma pole pidanud endale reklaami tellima. Minu tehtud tööd on minu visiitkaart ja sealtkaudu tulevad ka uued pakkumised.
Ma usun, et saaksin hakkama ka Eestis töötamisega, aga minu närvid maksavad ka midagi.
Käin iga kuu Eestis vähemalt nädala, kuna pere, sõbrad ja tuttavad on paljud ikkagi alles. Aga selle nädala saan ma pühendada täielikult endale ja oma perele. Mitte ei pea koguaeg mõtlema tööle ja rahale.
Ja et Reimpsile puid alla panna, siis kohustuslik ajateenistus on mul läbimata:) Seda põhjusel, et töötasin 90-ndate keskel kaitsejõududes pool aastat ja nägin oma silmaga mis lollus oli tolleaegne ajateenistus. Ma ei näinud mitte mingisugust mõtet tervet aastat oma elust lihtsalt maha visata.
Noh, hakake nüüd aga tampima, aga ärge näkku lööge
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.