Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
Re: Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
Ja ma tahaks näha, kus ma kiitlen oma elukutsega? Pole reeglina seda esile toonud, ainult mõned korrad huumoriga pillanud, kus kontekst sobis. Pean veel kord meelde tuletama, et mu juttu võiks siiski mõttega lugeda, aga eks ta ole, kellele on ja kellele pole antud..
Ukrainas tomuvast pole kodanik jalgrattur ka kuulnud; või kui palju sõdadega kaasnevat tänapäeval internetis toimub (seda lihtsalt kõrvalepõikena, silmaringi laiendamiseks. Mina olen netis siis, kui tuju on või aega on või muud kohustused lubavad). Ma olen siin kui üksikisik ja ei esinda peale oma isikliku arvamuse mitte kedagi ega midagi muud. Teie, "lugupeetavad", ei saa üle mu elukutsest ja rebite Kaitseväge igale poole sisse, mina seda siin ei esinda, ei kavatse esindada ega saagi esindada. Paras viies kolonn, ma vaatan, eks sealt see king ka pigistab
Üks paremaid näiteid, miks härra/seltsimees jalgrattur on juba moraalselt kaotanud - põhjendamatu lahmimine ja isiklikud solvangud. p*** sõimamine on muidugi selle aasta trend vist, või mis, efendi?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.