Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
Re: Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
Kaks tükki on kivi alt välja roninud
Ei täheldanud erilist väljendus- ega põhjendusoskust. Lugesin mitu-mitu korda kahte viimast posti ja mitte kuidagi ei suuda leida arusaadavat mõtet peale selle, et kas mina või Eesti on mõttetu moodustis. Mul on hea meel, et te olete siit läinud (ma loodan). Pole isegi väidetud asju kunagi öelnud (va. läbi huumoriprisma, aga eks sellest arusaamiseks peab vähe konteksti lugeda ka oskama), ma nimelt hoian oma elukutse internetiasjust lahus, sest siin olen ma vaid mina ise Eestis elava kodanikuna oma seisukohtadega, mis on tõesti patriootliku(ma)d (kui mõnedel). Kujutan ette, et "maailmanäinute" jaoks võin tunduda kibestunud kodueestlasena, kes on vaesusest lolliks läinud.
Aga eks Nõelal on õigus küll. Ma hakkasin oma tutuvuste peale mõtlema, et see ongi täitsa nii - mida kaugemale läinud, seda asjalikum on
Tuleb veel keegi oma tõelist palet näitama? Kutsub keegi ehk Nõmmele tappa saama ka lõpuks?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.