Esimese ratta otsinguil...

AfricanPolarBear
Tsikkel: Honda Shadow 1100cm3

Re: Esimese ratta otsinguil...

Lugemata postitus Postitas AfricanPolarBear »

Olin sama probleemiga foorumis eelmise aasta alguspoolel, samuti kindel soov chopper osta. Kaalu mõistes olen sinuga samas raskusklassis, pikkust veidi rohkem(184cm). Mõeldud-tehtud -sai lõpuks valitud 1100cm3 Shadow. Tuleb tunnistada, et olen rattaga väga rahul - pole kaalult kõige hullem "pomm" - 260kg(võrreldes "suurte" chopperite -VN1500, XV1600 vms´ga), üsna mugav, annab OK´lt ka parklas manööverdada ja "minek" on ka enamvähem. Kardaanülekanne ka - praktiliselt hooldevaba.

Teine variant ehk 1100cm3 Dragstar,samas Shadowl ka 750cm3, mis välimuselt/seljas istudes väga väiksem kui 1100cm3 ei tundu("mineku" kohta ei oska kommentaare anda, pole 750´ga sõitnud). Intruder 1400cm3 vast kah? Proual mul 600cm3 Intruder - seda sulle ei soovitaks, mina tunnen tolle otsas ennast küll pisut veidralt :)

Muidugi võib probleem tekkida selles, et ca 2000 EUR on ehk veidi vähe selliste rataste eest - samas sinna 3000 EUR või veidi alla on miskit turul küll.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”