Esimese ratta otsinguil...
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Esimese ratta otsinguil...
vetu kirjutas:Tere!
Kui teema liiga palju läbi jahvatatud siis võib kustutada.
Lugesin küll enamus ostuabi ja muid teemasid läbi aga ikkagi pean ise üle küsima.
Kuna eelmine aasta läks aeg ja raha CE peale siis see kevad järg lõpuks A-kategooria käes. Kogemust on vaid kalakastiga M-ga ja natuke krossikaga aga hinges tunnen end ikka chopperi-mehena. Eks seda vist soodustab ka pikkus 178cm ja kaal üle 90kg- kujutan ette, et paagi peal kõveras olla ei ole mul mugav.
Aga peamine küsimus on see,kas äkki oleks mõistlik osta alguses ikkagi odavalt( alla 2000.-loodetavasti) mõni klassikaline ratas ja sellega esimene hooaeg korralikult sõitma õppida. Või võiks ikkagi kohe ihaldatud rataste poole vaadata? Iseloomult olen rahulik ja kihutama ei kipu( viimased autod olnud USA päritolu, seega hindan teekonda vahest rohkem kui kohalejõudmist). Samas liigun suhteliselt tihti mööda maanteid - seega võiks ratas ikkagi mugavalt 100+km/h liikuda( liigun vabal ajal palju Põhjanaabrite pool)Tean, et pean minema poodidesse rattaid nö läbi istuma ja katsuma aga ehk oskab keegi õige teeotsa kätte näidata. Ehk siis kas on mõtet lasta end kohe kroomil ja suurel raua pimestada või alustada ikkagi tasa ja targu...
Tervitades, Vetu.
Kui tunned ennast chopperimehena, siis mul pakkuda Yamaha Dragstar 650/97, 3kilo piires.
ise sõitnud sellega 3 hooaega, siiani rahul. Omal oli ka see esimeseks rattaks ja kahetseda pole midagi. Sai õpitud sõitma, tõesti hea. Sai sõidetud üksi, seljakotiga ja kõik kohvrid- kotid nodi täis.
No problemo.
Tõsi nüüd võiks vahetada kangema chopperi vastu aga samas võin sellega rahumeeli ka edasi paarutada.
Lugupidamisega
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.