Esimese ratta otsinguil...

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Esimese ratta otsinguil...

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Raki kirjutas:

Täiesti veider soovitus, et osta kaheks aastaks mingi rimakas.

Jumal küll, osta see ratas millega sa sõita tahad ja kui ei meeldi siis müüd maha ja ostad mingi teise ratta.

Täiesti arutu kartus et äkki on liiga võimas või suur või juhtimatu.

Vb tõesti ratas võiks olla alla 100kw. Sealt edasi on ehk liiga äkilised, aga chopperiga sellega probleeme pole vast niikuinii.

Jutt polegi ju rimakast või korralikust rattast, jutt pigem rattatüübist ja erinevatest võimsustest.Ka suur ja raske ratas võib vabalt rimakaks osutuda.Meil siin näide matka teemast olemas.Ja olen jatkuvalt seda meelt,et ostes kohe suure ja raske ratta võtab sõitmaõppimine kõvasti kauem aega ja vigasid suuremad naljalt ei andesta.Kergema klassikalise asendiga rattaga on ühe suvega ikka enamvähem kõik nipid selged,aga suure ja raske rattaga võtab aega ,kuni julged üldse kõike proovida.Jutt,et ma olen seda kuulnud,aga minu puhul oli teisiti, ei ole pädev.No ja pakun,et 600 või midagi sealtkandist on piisavalt kiired,et ei peaks piinlikust tundma.Keegi ei soovita ju 11kw ratast vaid need pakutud ka ikka norm liikumis võimega rattad, SV 55kw ja Hornet 70kw.Ma olen ise 179 ja minu jaoks polnud Hornet liiga väike.Isteasend oli täiesti OK.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”