Esimese ratta otsinguil...

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Esimese ratta otsinguil...

Lugemata postitus Postitas AzA »

Hornet on sulle täpselt paras või siis veidike pisike.
Aga idee hankida lollikindel 600ne on selles, et nood annavad pisut vigu andeks.
Ühtlasi pole väga kahju, kui jala pehmele pinnasele paned ja asi ümber kukub.
See jutt, et mina matsu ei pane, olen ettevaatlik jne jne kerigu karuhänna alla. Üks sõber hankis sellise jutuga esimeseks kohe tonnise neikedi ... tervelt 2 kuud omas, siis pidi maha kandma.
Vinge vend küll foori alt minema minnes, aga kõik muu jääb onule siiani kaugeks.
Kaine mõtlemise säilitan sulle sellega, et panen paberile kirja näiteks 2014 hooaja olukorrad ja nende lahendused .... eks sa siis ise mõtiskle, kas on arukas esialgu riskida ;)
Alustades näiteks sellest: Lõuna tänav, nn. viktoria ühesuunaline kurv. Vastu tuli seal täitsa kena sakslanna oma volkariga. Munamäe kurvi topelt möödasõit. Sekspoe kurvis mersumees paremalt mööda kiirendamas jne.
Enne kui sellist jama ette nägema ei hakka, pigem harjuta mingi vahvliga.

Pole sinu pikkuse ja kaalu juures klassikalisega häda midagi kulgeda. Nagu Reimps ütles, võta klassikaline algaja käru ära ja küta paar hooaega ringi, niikau akogu pappi ja ona unistuse kallal.
Sealjuures maitsed võivad tublisti muutuda. Mul näiteks läks peale hooaega cruiseriga töristamist isu üle, kuigi mõte oli umbes sama nagu sul.

Kuna meil lemmikkoht sama, siis anna teada, trehvab, võtab mõned kesvad ja ma seletan sulle kokkuvõtvalt asja olemuse ära. Ühtlasi on mul üks hornet kah, standardne ... külili keerad katsetades on sinu oma teatava summa eest :bsmile:

Edit:
Aheh meenus, et Pärnus pakutakse üht suzu sv650s-i hinnaga nõks alla 2 kilo kui õigesti mäletan. Aasta oli vist 2003 või 2004. Ma ise 181cm ja 60kg, niisama peal istudes tundus okei - parem kui hornet. Kellal oli 23-24 tuhat. Väljanägemine täitsa okei. Ma süviti teda ei uurinud, aga esmapilgul kõik kellad viled töötasid, vaid rehvid tahaks paari tuhande pärast vahetust (ca 200€) .... parem kui kohe :mrgreen:
Peaks ta olema 50kw kanti V2 konega. Puusalt küttes üsna sobilik pill sulle ja üsna müüdav ka. Heal juhul saad 500 pügada paari hooaja peale. Arvestades, et gondlis ratas, siis maanteel kaugelt mugavam kui hornet.

Sassi Einfeldi ja harlisi ära esialgu parem taha :P Nood juba siis kui asi elustiiliks kipub.

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”