Millele pöörata tähelepanu ostes kasutatud ratast?
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
uuemat ratastega on asi veidi lihtsam. Kui on Eestist ostetud siis saab esindusest järgi küsida, et mis ja kas selle trattaga juhtunud on.
Vanemate rataste puhul vaataks mina kõigepealt, et kas kukkunud on. Kukkumise jälgi om päris raske peita. Minu DragStar kui pikali kukkus siis irdus täielikult näiteks õhufilter koos kopsikuga. Igast si**a võib sealt sisse minna ja alles hiljem mõjuma hakata. Ise nokkisin enne tagasi panemist võimalikult puhtaks aga no mine neid kõiki inimesi tea.
Mõistlik oleks enne ostmist esindusest küsida, et millised võivad võimalikud vead olla ja siis selle järgi talitada. Kahjuks mina nii ei teinud aga sattus õnneks korras ratas ka.
Kui ei tea kus esindused asuvad siis vaata avalehelt. Seal osad logodena saadaval.
terv.
Motopaks
Vanemate rataste puhul vaataks mina kõigepealt, et kas kukkunud on. Kukkumise jälgi om päris raske peita. Minu DragStar kui pikali kukkus siis irdus täielikult näiteks õhufilter koos kopsikuga. Igast si**a võib sealt sisse minna ja alles hiljem mõjuma hakata. Ise nokkisin enne tagasi panemist võimalikult puhtaks aga no mine neid kõiki inimesi tea.
Mõistlik oleks enne ostmist esindusest küsida, et millised võivad võimalikud vead olla ja siis selle järgi talitada. Kahjuks mina nii ei teinud aga sattus õnneks korras ratas ka.

terv.
Motopaks

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.