Imelikud kohtumised politseinikega
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: vesigixxer
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Imelikud kohtumised politseinikega
jalgrattur kirjutas:Teoreetiline jura. Reaalsus on see,et kägistatakse ikkagi tavalist kodanikku ja nagu sinugi puhul lähevad nad juba jalakäijate kallale,trahvi tegi ju PPA ametnik.
Siiani pole veel kuulnud, et ilmsyyta inimest karistataks... Ära riku reegleid, nii lihtne see ongi
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
Lausa kurvaks teeb lugemine kuidas on ära lastud hoiatusega nii suured kiirused.
Minule tehti 300 krooni, kuna sõitsin 90 alas 103-ga. Ja sel hetkel oli vist -4km/h ka. Ehk siis sitase + 9km/h sain 300krooni ja rikuti mo puhas leht ära.
Täielik tühjus oli tee peal, autot ei tulnud ei eest ei tagant, sirge tee, ilus suve ilm. Mitte midagi mille pärast juurde kruvida.
Olu ära mainitud, et politseinik ise oli väga viisakas ja sai ka nalja visatud kuni viimas hetkeni: " Ei, teeme ikka natuke ära"
-
- Tsikkel: chopper made in USA
Ka mina olen viimasel kümnel aastal täheldanud ,et ōiglasemat ja toredamat kui Eesti politsei on ,pole ilma peal olemas. Teema nime peaks muutma, korrarikujate kohtumised ōiglase politseiga.
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
Eelmine aasta pidas ment mind 50 alas kinni. Mul oli 75km/h. Kontrollis dok. Oli valmis juba trahvi kirjutama ja küsisi siis.et mis me sinuga teeme siis.(trahvi mõttes). Vastasin talle.et mitte midagi ei tee. Vahtis lolli näoga otsa ja ütles.et jätka matka. Aga üle eelmine aasta nii hästi ei läinud. Oli 86 üle ja kohe 2 päevaks plaadi peale.
kumar kirjutas:Eelmine aasta pidas ment mind 50 alas kinni. Mul oli 75km/h. Kontrollis dok. Oli valmis juba trahvi kirjutama ja küsisi siis.et mis me sinuga teeme siis.(trahvi mõttes). Vastasin talle.et mitte midagi ei tee. Vahtis lolli näoga otsa ja ütles.et jätka matka. Aga üle eelmine aasta nii hästi ei läinud. Oli 86 üle ja kohe 2 päevaks plaadi peale.
Soomes?
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
Eestis. Kui sai puhkuse ajal käidud. Soomes ei panda plaadi peale. Siin saab korralikult trahvi ja kui 40 üle.siis load kohe hoiule. Väiksemate rikkumistega kolmandal korral load hoiule.
Asukoht Rootsi. Peatatakse kõik veokad. Teie load! Oi, teil on bike load jne. Juttu jätkus veerand tunniks. Kontrollimiseni ei jõudnud
Teine postitus siin teemas, mul ikka ei joppa .
Veebruari kuu. Tuttav ostis endale Mazda 3 MPS ja peterburi teelt edgari sillale keerates võlus radarisse 103 km/h. Peeti kinni selgitati olukorda ja patrull ohvitserid vormistasid 50ne ala 70ne alaks. (kuidas see paberil välja nägi, ma ei tea) Lõpprikkumine 33kmh üle +-4 kmh ja 160 eur trahvi.
Mai lõpp... Sõidan Rapla ja Türi vahelisel lõigul baigiga ja vastutulev patrull annab punase (see oli ka ainuke sõiduk peale minu sellel teel). Pean kinni ja saan radari järgi kiiruseks 124 km/h. Okei, istun autosse ja seal hakkab trall pihta. Kõigepealt lahutatakse vastutulles mõõtmiselt 8kmh.. kirja läheb 116 kmh. Tsiklil puudus ülevaatus (olin täiesti unustanud, et see tegemata). Proovsin küll seletada, et tsikli ülevaatus on pigem formaalne tegevus (tsikkel oli sel hetkel korras ja läbis järgmine päev ka ülevaatuse), aga see eriti ei paistnud neid huvitavat. Trahviks pakuti 200 euri. Vaatasin karp lahti ja arvasin, et tehakse nalja. Tõin näiteks selle sama MPS juhtumi ja summa 160 eur. Öeldi, et alates veebruarist on olukord muutunud ja et ollakse karmimad. Pika vaidlemise ja jauramise peale otsusta keskeas naiskordnik, (nooremapoolne kutt oli seal pigem kui kutsikas kaasas) et las asi läheb pikka menetlusse. Selleks ajaks oli mul tegelikult juba siiber ja oleksin selle 200 ära ka maksnud, peaasi et minema saab. Tädi ikkagi surus pikka menetlust ja nii see läks. Pika menetluse jooksul saatsin kahetsuskirja, kus oli välja toodud ka fakt, et olin pikalt haiguslehel (reaalsel põhjusel, mitte shlang) ja et finantseis pitsitab. Tulemuseks otsus summas 212! eur. Vihastasin ja maksin ära.
August. Sama Mazda 3 MPS sama juhiga sõidab OEM challengilt kiltsi lennuväljalt Haapsallu naisele siidrit tooma. Tabatakse radarisse kiirusega 103kmh. Politseinik küsib veel huumoriga, et kas püsikas on 103me peale seatud? Rikkumisena läheb kirja 53kmh +-4 kmh ja lõplikuks +49 üle. Vormistatakse trahv kohapeal summas 200!!! eur. Põhjuseks, et summa nii suur on teine karistus aasta jooksul. Minul oli oma rikkumise hetkeks puhas leht juba ma ei tea mitmendat aastat.
Pmst mul ei ole vahet kui palju ma trahvi saan, kui ma rikun seadust, peaasi et kõik õiglane on. Antud juhul ajab närvi süsteem, et su rahakotti mõjutab otseselt amtenik kelle otsa sa satud. Kuidas olen mina tsikliga +26kmh maanteel ohtlikum kui kutt autoga asulas 49kmh üle ja seda teist korda. Selline debiilsus eesti politseipoolt tuleks lõpetada ja iga kmh eest üle võiks olla kindel number nagu kiiruskaameras. Muidu satudki saamata tädi otsa kellele meeldib väänata ja kes elab oma võimu igal võimalusel "täie raha eest" välja
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
tädi hakkas menetluse peale suunama kuna teadis et siis saad koefitsiendi võrra rohkem ja kõik.
Syn kirjutas:Mai lõpp... Sõidan Rapla ja Türi vahelisel lõigul baigiga ja vastutulev patrull annab punase (see oli ka ainuke sõiduk peale minu sellel teel). Pean kinni ja saan radari järgi kiiruseks 124 km/h.
Seda ikka tead, et vastutulev punane vilkur ei kehti sulle?
Kuigi ma olen viisakalt ära oodanud, kui patrull ümber pöörab ja selja tagant uuesti näitab..
-
- Tsikkel: Jawa 360
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Mina olen tähele pannud seda, et väiksema süü korral tuleb kohe süü omaks võtta ja enne autosse kutsumist tuleb ise mainida, et suuline hoiatus sobiks ideaalselt, siis kaugemale asi ei jõuagi.
Linnas sees 30 alas ja linnast väljas 70 alas tuleb jälgida lisatahvleid ja ristuvaid teid.
Päris palju on selliseid kohti, kus linna sees on 30 märk ja lisatahvel 1km, kuid peale esimest ristuvat teed vastav märk puudub.
Patrullid mõõdavad kiirust, kuid samas ise ei tea, et ristuv tee on suurema mõjuga, kui lisatahvel.
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Lätis tehakse trahv kärmelt ära. Astutakse ligi, küsitakse dokumente, minnakse autosse, ning tagasi "kliendi" juurde astudes antakse trahvi lipik summaga. Ei ole mingit juttu, selgitusi ega küsimusi Reaalselt oli peatumine, aga trahvi tehti vist parkimise eest.Täpselt ei teagi sest lätakas ei osanud inglise keelt
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
fomoco kirjutas:Linnas sees 30 alas ja linnast väljas 70 alas tuleb jälgida lisatahvleid ja ristuvaid teid.
Päris palju on selliseid kohti, kus linna sees on 30 märk ja lisatahvel 1km, kuid peale esimest ristuvat teed vastav märk puudub.
Patrullid mõõdavad kiirust, kuid samas ise ei tea, et ristuv tee on suurema mõjuga, kui lisatahvel.
Oled sa oma jutus ikka päris 100% kindel? Ma igaks juhuks küsin, et sa pärast väga lolliks ei jääks.
Ristuv tee on ilmselt ülim siis, kui peale seda ristuvat teed sarnast märki pole. St kui näiteks sellelt ristuvalt teeotsalt keegi peale keerab, siis temale justkui 30 piirkiirus ei kehtiks.
Ei pretendeeri ülimale tõele, lihtsalt loogikale põhinev järeldus.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Koht: Leedu
Aeg: siis kui veel meil kroonid ja Leedus litt ehk 2008. august.
Läksime Leedust üht Ducati Multistrada't tooma Ford Transitiga. Natuke peale Läti-Leedu piiri oli tee kõrval politsei või toll või-mida-iganes Leedu vilkuritega auto, kes kohe meile sappa haakis ja viisakalt mõista andis, et tee äärde tõmbaksime. Politsei tuli minu juurde ja pärima, et miks meil teemaksu kleepsu ei ole ja seega oleme suured ja kohutavad kurjategijad. Eks marsisin siis nende auto juurde ja hakkasin vastu põristama, et mis ajast neil Leedus teed maksulised on. Eesti ja Läti sõida läbi ja siis mingi Leedu, kus teed tasulised. Politsei õiendama, et piiril on kuskil mingi tahvel, kus kirjas, et veoautod (Ford läks just sinna alla) peavad maksu maksma ja vastava kleepsu puudumine tähendab miskit 800 liti (oli vist, kui õieti mäletan) suurust trahvi. Mina ei taha sellega leppida ja põristan ikka vastu. Peale mõningast omavahel arutamist politsei pöördub minu poole küsimusega, et kuhu lähed. Vastan ausalt. Nad uuesti pärima, et kas sul kohalikke dugrikuid on? Vastan, et ainult eurod on. Kunas sa tagasi tuled, nemad uuesti. Vastan, et u 5 aeg õhtul ja eks siis tulen politseijaoskonnast läbi. Nemad ikka uuesti, et egas sul kohalikke dugrikuid ei ole. No ei ole vahepeal tekkinud taskusse. Politsei jätkab pärimist, no mis tsikklit sa tooma lähed? Vastan, et Ducati Multistrada't. Mis ratas see on? Bike, enduuro? No raske seletada, et MTS ei ole see ega teine. Ja taas, kas ikka ei ole kohaliku raha? No ei ole. Taas järgneb leedu keelne omavaheline nõupidamine. Millele järgneb kohtuotsus: ok, kobi minema.
Järgmises tanklas ostame endale teemaksu kleepsu.
Kõiksugu politseiga kohtumisi auto ja tsikliga oleks küll ja veel kirjutada. Ja nii mitmedki neist on olnud väga meeldivad. Tervitused siinkohal toredatele patrullidele
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
reimps kirjutas:Syn kirjutas:Mai lõpp... Sõidan Rapla ja Türi vahelisel lõigul baigiga ja vastutulev patrull annab punase (see oli ka ainuke sõiduk peale minu sellel teel). Pean kinni ja saan radari järgi kiiruseks 124 km/h.
Seda ikka tead, et vastutulev punane vilkur ei kehti sulle?
Kuigi ma olen viisakalt ära oodanud, kui patrull ümber pöörab ja selja tagant uuesti näitab..
Tean, aga kuna tollel teel ühtegi teist sõidukit ei olnud ja hakati tagasipööret tegema, siis ei hakanud lolli mängima ja jäin kohe seisma.
Üks huvitav seik siia juurde. Helsingist tulnud laevapealt võetakse kinni Leedu nr märkidega LandCruiser. Selgub, et juhil on juhtimisõgus AEGUNUD. Tegemist oli kas mingi pooleteist vbl kahe kuuga. Saab trahvi ja keelatakse edasi sõita. Mees saab siis ühe meil töötava operaatoriga kaubale, et viimane viskaba ta auto Pärnu mnt lukoili, et sinna tuleb sõber vastu. Teepeal lobisevad inglise keeles ja leedukas ütleb, et teil on ikka ebareaalsed trahvid siin. Nimelt sai mees lubadeta sõidu eest 600 eur ja ametnik oli veel ilusti selgitanud, et tegemist on miinimum trahviga. Nii palju kui mina tean siis 600 on maksimum mis kirjutada annab juhtimisõiguseta juhtimise eest. Lisaks olid mehel load lühikest aega aegunud, mida võib ükskõik kellel juhtuda. Lolli väljamaalast hea peedistada, ma ise ka leedus vaidlema ei hakkaks mis neil miinimum või maksimum on. Ülideslt väga haige juhtum.
Praegu ei leia küll linki, aga delfist jooksis analoogone asi läbi ka kohalike vastu. Nimelt oli keegi saanud mobiiliga rääkimise eest roolis 100 eur trahvi ja väideti, et see on miinimum. Kui rikkuja seda telfilt uuris, siis mingi jurist andis vastuseks, et miinum trahv sellise rikkumise eest on 12 eur.
Natuke ikka vist kisub sinna eelarve täitmise juurde, kui inimestele valetatakse tuimalt piirmäärade kohta, et nad ei vaidleks ja oleks saadud kirvega veel rahul ka.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 197 korda
- Tänatud: 419 korda
Syn kirjutas:...
August. Sama Mazda 3 MPS sama juhiga sõidab OEM challengilt kiltsi lennuväljalt Haapsallu naisele siidrit tooma. Tabatakse radarisse kiirusega 103kmh. Politseinik küsib veel huumoriga, et kas püsikas on 103me peale seatud? Rikkumisena läheb kirja 53kmh +-4 kmh ja lõplikuks +49 üle. Vormistatakse trahv kohapeal summas 200!!! eur. Põhjuseks, et summa nii suur on teine karistus aasta jooksul. Minul oli oma rikkumise hetkeks puhas leht juba ma ei tea mitmendat aastat.
See on nüüd see jutt mida saunas teineteisele õlleklaasi taga räägitakse (et kui kõva mees ma olen ja kuidas mul veab) tegelikult ei olnud ületamine ilmselt rohkem kui 20kmh. Kui on soov teemal vaielda, siis koopia väärteoprotokollist on kohustuslik.
EDIT: vaadates nüüd su protokolle, siis tõesti imelik. Nimelt ületamine rohkem kui 40km/h ei tohi kohapeal üldse mingit karistust määrata - seda teeb alati komisjon ja seda uskumatum, kui seda tehti veel kehtiva karistuse olemasolul. Ehk siis huvitav mitu meetrit m... pidi enne imema, et nii kergelt pääseda
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
AS eesti politsei. Sõber andis kohtusse, ta sai linnavahel trahvi kiiruse eest, mitu risti tagasi oli olnud 30 ala, tema kiirus oli 50. Kohtunik küsis, et miks on trahvi alammäär kui ainult maksimumi lajatatakse.
Koguaeg on jutt, et politseil pole resursse ja töötajaid ei jagu. Kui Norra tripipil ca 3200 km. nägin norra ja rootsis kokku 3 patrulli, kaks sõitsid kuhugi ja üks oli avariipaigal. Sõitsin tallinna sadamast koju 40 km ja nägin 3 või 4 patrulli kaks neist olid kõhuli põõsaall kiirust mõõtmas.
Igaüks nüüd isejäreldab mis politseis toimub.
If you want to make God laugh, tell him your future plans
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Maaks kirjutas:Syn kirjutas:...
August. Sama Mazda 3 MPS sama juhiga sõidab OEM challengilt kiltsi lennuväljalt Haapsallu naisele siidrit tooma. Tabatakse radarisse kiirusega 103kmh. Politseinik küsib veel huumoriga, et kas püsikas on 103me peale seatud? Rikkumisena läheb kirja 53kmh +-4 kmh ja lõplikuks +49 üle. Vormistatakse trahv kohapeal summas 200!!! eur. Põhjuseks, et summa nii suur on teine karistus aasta jooksul. Minul oli oma rikkumise hetkeks puhas leht juba ma ei tea mitmendat aastat.See on nüüd see jutt mida saunas teineteisele õlleklaasi taga räägitakse (et kui kõva mees ma olen ja kuidas mul veab)
tegelikult ei olnud ületamine ilmselt rohkem kui 20kmh. Kui on soov teemal vaielda, siis koopia väärteoprotokollist on kohustuslik.
Palju siis oleks pidanud tegema?
Viljandi ringteel föönitati mind tsikliga seljatagant, eravärvides autoga, ootasid möödasõidu ära, et rohkem oleks.
Protokolli läks kirja +27km/h ja trahviks kujunes 49eur.
PS: Tervitused inimliku suhtumise eest.

August. Sama Mazda 3 MPS sama juhiga sõidab OEM challengilt kiltsi lennuväljalt Haapsallu naisele siidrit tooma. Tabatakse radarisse kiirusega 103kmh. Politseinik küsib veel huumoriga, et kas püsikas on 103me peale seatud? Rikkumisena läheb kirja 53kmh +-4 kmh ja lõplikuks +49 üle. Vormistatakse trahv kohapeal summas 200!!! eur. Põhjuseks, et summa nii suur on teine karistus aasta jooksul. Minul oli oma rikkumise hetkeks puhas leht juba ma ei tea mitmendat aastat.See on nüüd see jutt mida saunas teineteisele õlleklaasi taga räägitakse (et kui kõva mees ma olen ja kuidas mul veab)
tegelikult ei olnud ületamine ilmselt rohkem kui 20kmh. Kui on soov teemal vaielda, siis koopia väärteoprotokollist on kohustuslik.
Rääkisin tüübiga ja ütles, et protokollid täitsa alles. Mõlemast rikkumisest siis. Pidid vanemate kodus olema (vahetas septembris elukohta) ja et kui vanemate juurde satub teeb pildid. Vbl peaksid usaldusväärsemate inimestega saunas käima hakkama, igale väitele ei viitsi fotokaga tõestust otsimas käia . Ja kui natuke loed seda teemat siis siin ikka analoogsete rikkumiste eest on karistusi seinast seina. Minu arvamus lahendusest jääb samaks: Iga kilomeetri eest üle kindel arv eurosid. Siis on kõik võrdselt saand ja politsei saab autos oma asju rahulikumas õhkkonnas ajada.
Netist leitud stiilinäide politsei teadlikusest:
[youtube][/youtube].
Olukord küll tugevalt provotseeritud, aga mõte jääb samaks
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
Laur kirjutas:AS eesti politsei. Sõber andis kohtusse, ta sai linnavahel trahvi kiiruse eest, mitu risti tagasi oli olnud 30 ala, tema kiirus oli 50. Kohtunik küsis, et miks on trahvi alammäär kui ainult maksimumi lajatatakse.
Koguaeg on jutt, et politseil pole resursse ja töötajaid ei jagu. Kui Norra tripipil ca 3200 km. nägin norra ja rootsis kokku 3 patrulli, kaks sõitsid kuhugi ja üks oli avariipaigal. Sõitsin tallinna sadamast koju 40 km ja nägin 3 või 4 patrulli kaks neist olid kõhuli põõsaall kiirust mõõtmas.
Kinnitan Rootsi koha pealt. Elan siin Märtsist ja sõidan tsikli ja autoga ja olen selle ajajooksul näinud 1 autot kes möötis kiirust silla peal, mis jooksis üle kiirtee. Ega nad sellele kottimisele väga ei panusta siin.
Pigem humoorikas juhus oli see, kui sõitsime kahe tsikliga kiirtee alguses, vasemas reas, 90 alas kuskil 120-ga. Siis tuli tagant politsei kes vilgutas tuledega (ilma vilkuriteta), et palun teed. Ja lasi oma 130-140-ga meist tuimalt mööda.
Ei teagi nüüd mis tegema peab, et siiin kiirusega huvi äratada politseis.
Üldjoon on see, et kiirteel sõites ainult parem poolne rada hoiab umbes piirkiirusest kinni. Ülejäänud rajad lasevad alates +10 konstantselt üle.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Laur kirjutas:AS eesti politsei. Sõber andis kohtusse, ta sai linnavahel trahvi kiiruse eest, mitu risti tagasi oli olnud 30 ala, tema kiirus oli 50. Kohtunik küsis, et miks on trahvi alammäär kui ainult maksimumi lajatatakse.
Ma ei saa siiani aru, mis loll komme on alati tuua näiteid skandinaaviariikidest sellistesse teemadesse?
Eestis sai 2010 aasta andmetel liikluses surma 13,1 inimest 100 000 auto kohta, Norras 4,4. See on ligi kolmekordne erinevus. Hakkavad eestlased ka nii liikluses käituma nagu norrakad, siis ilmselt näed ka politseid harvemini kui jõuluvana.
-
Maksustamine ja trahvimine on uus tööstusharu ELiidu Eesti osariigis.
Niipalju eksisin, et esimene rikkumine Mazdal oli märtsis mitte veebruaris. Aga nagu kasutaja Maaks mind kohustas, siis siin on mõlemad protokollid.
esimene rikkumine
teine rikkumine
Mis siin nüüd edasi vaielda on?
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Eelmine aasta kevad, miski mai kuu algus, sõitsime ratastega Poola/Vene/Leedu piiri äärde proovi reisi tegemas, enne suuremat matkamist (mis muidu osutus mulle ülikasulikuks). Põrutame tagasi rauas stabiilne 115 ei kiirustanud, ajasin siis juttu sõbraga Intercom'i kaudu ja täiesti tühi Leedu/Läti piir, sõidame ühes tempos kopsti lendame radarisse 50 märk seal vanadest aegadest, minul 92 km/h nende radari järgi.
Ja hakkas pihta see vaidlemine jne ja aeg ajalt kostis neil jutu sisse "mis küll teeme teiega?" jne. Ähvardused 200EUR per kärss jne. Vaidlused olid kõik auto kõrval mendid autos, meie lahtise akna kõrval. Ühtäkki sõps ütleb: "kle aitab! Tule eest!" Astun siis küljeklaasilt eemale, ja vatan ulatab rusika aknast sisse, mendid meie dokumendid vastu, kuulen mündi kolinat ja sõps mulle istume kiirelt ratastele, et ta paneb minu dokid enda taskusse. Noh... asi käis kähku!
Sõdame siis... ja küsin "Mis toimus? Palju sa siis neile maksid?" Tema vastu "Täpseöt ei tea, mõned eurosed 7-8 eur peenrahas
Tegime kiired vehkat enne kuni nad miskit pihta saavad... Ei tea? Järgi nad ei tulnud ja autost järele ka ei kostunud sõimu. Kas olid peenraha pistisega rahul või oli häbi asja klaarima hakkata. Aga asi nägi üsna koomiline, kuis kuulsin mündi kolinat
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
-
Mul siis selline jura. Sai suvel komistatud baaris ühe totsi otsa. Lahe plika oli ,suhtlesime tihedamalt. Augustis kutsus mind oma ōemehe sünnale Lohusallu,suvilasse. Jōudsime sinna kuskil 9 paiku ja oh sa mu meie,hoov oli värvilisi ja erakaid mendimasinaid täis. Mul mōte peast läbi,et noh ju mingi jama toimund aga plika rahustas maha,ütles,et ōemees ment. Läksime siis laua manu ja seal oli kuskil 25 menti,eras ja vormis. Ei tundnud ennast hästi seal ja viin ka ei maitsenud algul . Kuulasin nende jahumist seal,eks viin oli ka oma töö nende peades teinud ja ega nad muidu ka ju normaalsed pole,noh valge inimese mōistes. Aga noh,tōmbasin ka haljast sisse ja olukord läks seeditavamaks. Sai siis nendega vaieldud ja ajusid neil nussitud. Neid muudkui vooris edasi tagasi. Kuskil öösel kui tants juba käis,panid nad raisad oma masinate tuled ja viled pōlema ja huilgama,päris vinge vaatepilt oli,lausa pull. Olin juba jumalast täis ja midagi viskas ära ,panime plikaga minema,mina muidugi rooli ja ei tulnud neist keegi takistama. Plika ajas mind ikka roolist hiljem kui suurele teele jōudsime,minema.
Kuu hiljem kimasin Paldiski poole tsikliga ja radarisse . Pidasin kinni,vōtsin kiivri peast,ment tuli ligi ja oh sa poiss, see oli üks sünnipäevalistest. Ajasime plära nats,ütles ära kima ,nad ōhtuni patrullivad sel teel ja pai,pai.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Täna oli imelik kohtumine politseiga. Ostsin ühe raipe varuosadeks ja kui müüjaga koos seda kallaku peal olevast hoovist 100m eemale parklasse tirisime, et turvaliselt treila peale venitada, tuli politseibuss parasjagu vastu. Imelik asja juures oli see, et hoog võeti maha, kuna umbjääs akendega auto neil põiki ees oli, aga mitte miskit ei tehtudki, kuigi sellel raipel polnud ülevaatust ega kindlustust ja pukseerimisel ohukad ka ei põlenud, sest aku oli tühi. Ju olid mõistlikud mehed.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
reimps kirjutas:Sa pole just kõige värvilisem printer.
Ma nii viisakalt ei ütleks ta koheta kui üldse ütlema hakkaks
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
jalgrattur kirjutas:Mul siis selline jura. Sai suvel komistatud baaris ühe totsi otsa. Lahe plika oli ,suhtlesime tihedamalt. Augustis kutsus mind oma ōemehe sünnale Lohusallu,suvilasse. Jōudsime sinna kuskil 9 paiku ja oh sa mu meie,hoov oli värvilisi ja erakaid mendimasinaid täis. Mul mōte peast läbi,et noh ju mingi jama toimund aga plika rahustas maha,ütles,et ōemees ment. Läksime siis laua manu ja seal oli kuskil 25 menti,eras ja vormis. Ei tundnud ennast hästi seal ja viin ka ei maitsenud algul . Kuulasin nende jahumist seal,eks viin oli ka oma töö nende peades teinud ja ega nad muidu ka ju normaalsed pole,noh valge inimese mōistes. Aga noh,tōmbasin ka haljast sisse ja olukord läks seeditavamaks. Sai siis nendega vaieldud ja ajusid neil nussitud. Neid muudkui vooris edasi tagasi. Kuskil öösel kui tants juba käis,panid nad raisad oma masinate tuled ja viled pōlema ja huilgama,päris vinge vaatepilt oli,lausa pull. Olin juba jumalast täis ja midagi viskas ära ,panime plikaga minema,mina muidugi rooli ja ei tulnud neist keegi takistama. Plika ajas mind ikka roolist hiljem kui suurele teele jōudsime,minema.
Kuu hiljem kimasin Paldiski poole tsikliga ja radarisse . Pidasin kinni,vōtsin kiivri peast,ment tuli ligi ja oh sa poiss, see oli üks sünnipäevalistest. Ajasime plära nats,ütles ära kima ,nad ōhtuni patrullivad sel teel ja pai,pai.
Jah mendi peod on värvikad! Ise olin ka ühe rahvusvahelise peo osaline, viina oli ohtralt, verd lendas! Nii mehed kui naised said peksa
lühidalt kokkuvõtta!
Tegemist oli seekord Leedukatega On miski politsei assotsiatsioon kuhu kuulub Poola/Läti/Leedu/Eesti ja miski naaberriik veel. Igatahes korraldavad nad iga aasta suvepäeva üritusi. Kuna ühed Leedu moto tuttavad on mendid, kutsusid meid sinna suvepäevale, kui külalisi, et peale suvepäevi kusagile koos reisida. Lühidalt siis üks mu tuttavatest tantsis peol miski naiskolleegiga, kuni ühel purupurjus mendist Leedukal viskas harja punaseks rohkest viinast ja armukadedusest ja otsustas mu tuttavale peksa anda, virutas ta pikali, siis läks oma naise kallale, naise sõbranna kaitsma, teine laks lendas naist kaitsnud sõbranna ninna, nina luu pooleks "suppi" lendab. Tuttav toibumas löögist näeb seda pilti ja lendab siis kaitseks tagasi kaklusesse, hakkas vastu peksma lööb õnnetult käe hammastesse, vigastab kõõlused ja nukid haljaks nahast, verd lendab, tuttav jätkab peksmist kuni ronitakse vahele ja tassitakse nad laiali. Kohale lendab miski sireenidega auto, mis viib vigastatud traumapunkti. Traumapunktis rääkisid et tantsisid ja keegi oli maha kallanud miskit ja kukkusid õnnetult
. Irooniline oli see et kallale läks miski kõrgema auastmega miski osakonna boss. Järgmiselt päeval käis ta vahetu ülemus rääkimas et ta vabandust paluks, mille peale tuttav ta konkreetselt oma ülemuse pikalt saatis.
Eestlastest nii palju, et olid vast kõige vaiksemad üldse! Ühes pundis olid kõik koos. Samas kakerdas ringi üks purjus Eesti ment meie rataste läheduses kes oli üsna tüütav oma jutuga ja ropsis meie telgi ümbruse täis Muud nagu miskit hullu! Eestlastest mente ei salli ka Lätlased ega ka Leedukad kuna Eesti Politsei ei pea kirjutamatta reeglis kinni et "omasid ei koinita" Selles mõttes et eestlane trahvib läti/leedu menti kui ta rikkunud on.
Igatahes elamus oli väga värvikas, meenusid 90ndad kus sarnased kaklused olid klubides norm! Njah seal oli väga kirju kontingent! Osad on väga lahedad normaalsed inimesed osad on täiesti ebaadekvaatsed võimuhimulised.
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.