kiige pikendused eestist?

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 223 korda
Tänatud: 90 korda

Re: kiige pikendused eestist?

Lugemata postitus Postitas pühak »

Kõik oleneb keevitajast. Olen, ei mäletagi enam, mitusada tuhat kilomeetrit sõitnud raskeveokiga, millel üks poolass sillatala väsimusmõranemise tõttu pooleks läks ja siis kokku sai keevitatud. Keevitus tehti kahe padruniga treipingis, kus kõigepealt täpselt otsapidi kokku aetud pooltele faas sisse treiti ja siis poolassi materjalile võimalikult vastava koostisega elektroodiga täis keevitati. Poolass jäi kuni täieliku jahtumiseni pinki, et kõveraks ei tõmbaks. Sillatala keevitamine oli selle kõrval kökimöki. Sellise keevitatud poolassi ja sillatalaga sai läbi paksu ja vedela sõidetud, põldudel poris edasi-tagasi rapsitud ja karjäärides kolistatud. Kui krusa palju aastaid hiljem maha müüsin, oli sillaga endiselt kõik korras.

Kui saad pooled korralikult ära fikseerida, faasida ja piisavalt tugevat materjali täis keevitada, siis miks mitte keevitusele mõelda? Ainult alusta sellest, et otsid keevitaja, kes teab mida ta teeb, on sarnaseid asju ennegi teinud ja julgeb oma tööle garantii anda. Seda, kuidas protsess lõpuks toimuma hakkab, ütleb juba keevitaja, ma rääkisin ainult seda, kuidas mul asi ca 15 aastat tagasi käis. Kui hangid teise kiige lisaks, pääsed ühe keevitusega per pool, jupi vahele sobitamise korral tuleb 2 keevitust ühe poole kohta.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”