Aprilia Pegaso 650 *Necro

Kasutaja avatar

Teema algataja
Necro
Postitusi: 92
Liitunud: 10 Aug 2012, 20:59
Tsikkel: R1200GS 07"
Asukoht: Tartu

Re: Aprilia Pegaso 650 *Necro

Lugemata postitus Postitas Necro »

Vahepealse ajaga on inimkond vist päris suurel hulgal süsihappegaasi tootnud...
Lõpuks leidsin tahtmise, et siia midagi valjult mõtlema tulla. Vana pegass on samas seisus, mis viimases postituses kirjeldatud. Käima pole saanud, sest mingi anomaalia eksisteerib kuskil. Probleemi pole saanud veel tuvastada, kuna üks tihend on tulemas kuskilt maalt ja selle kättesaamisel ja paigaldamisel saab viga edasi otsida. Ehk siis kompressioon ära mõõta ja klapivahed ära kontrollida. Viimased saab muidugi enne seda ära kontrollida, aga ma ei taha ennast üleliia praegu õrritada, sest naisolendile ja kaitseväele tuleb ka tähelepanu suunata. Aga vähemalt leek on alles, mis on kõige tähtsam.
Kiskusin mingiaeg sidurikoja kaane ka maha, et uurida, kuidas siduri seisukord üldse on. Ja polnud häda miskit. Täitsa viisakas. Muud erilist midagi polegi.
Uus aku sai toodud + veepumbale uued simmerid ja käiguvahetusvõllile samamoodi. Praegu ootangi sidurikaane tihendit, et saaks selle osa kokku tagasi ja ülemise osa kallale tagasi minna. Aga eks näis, mis ja millal. Viimasest sõidukorrast on kuradi palju möödas ka. Viimati sai vist möödunud sügisel baigiga sõidetud. Peale seda on vist paar korda jalgratast ainult vändatud :D :bsmile:
Mõned pildid ka
Pilt
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”