Soome tsiklimehed
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Re: Soome tsiklimehed
Tere tere. Head algavat aastat kõigile.
Nüüd oleks sobiv aeg rääkida väheke suviset reisi plaanist.Nimelt on plaan minna lääne norra ja sellised kohad nagu Trolltunga.Trollstigen.Atlenterhavsveien ja Trondheim ning seal rootsi.(Neid kohti võib igaüks ise googelist vaadata).Turkust laevaga stokki,sealt norra,rootsi umea ja sealt laevaga vaasa ja koju tagasi.Sõitmist tuleb kuskil 3000km ja laeva sõidud kuskil 550km.Minek olek 03.07.2015-08.07.2015.Põhjus,miks ma nii varakult kirjutan on see,et ööbimiskohad tuleb juba praegu ära bronnida.Ja teine põhjus miks ma siia teemasse selle postitan on see,et ise elan soomes ja minek on siit.Aga kui keegi reisiteemade alt seda trehvab lugema,siis võtku julgel juba varakult ühendust minuga.Et ei hakka seda eraldi reisiteemadesse panema.Päris algajatel ja vähe sõidu kogemust omavatel ei ole see reis eriti soovitav.Sõitmist on palju ja teed on rasked.Loodetavasti leidub mõni reisihuviline.Ühendust võiks võtta ps-teel.
Selline oli minu uus aasta postitus.
Kõike head.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.