Mootorratta rehvid

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Re: Mootorratta rehvid

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Sinu jutus on iva. Ehk on asi selles, et ma ise alustasin sõitmist pilliga, millel olid all päris vänged endurorehvid (ja üldse mu lemmikpinnakate oli kruus, mitte asfalt), ning sellest tulenevalt ma siiani maanteerehvidel suuremat vahet teha ei oska, kui vaid kulumises. Või on mulle sattunud lihtsalt head rehvid.
Samas ma ei tahaks uskuda, et algaja juht need rehvid nii äärmustesse viib, et esi- ja tagarehvi erinevus rolli mängima hakkavad.

Aga minu jutt ei ole ka mingi lõplik tõde, eks kaalu argumendid läbi ja mõtle, kuidas sulle omale mõistlik tundub :)

Angel (mul on siis ST, veits ägedam versioon on GT) iseenesest - kallutades märjaga - üsna eeskujulik pidamine, isegi võrdlemisi jahedate ilmadega (ma pole mingi rinkaäss muidugi ka), samas kulumise mõttes on ta ka üsna tubli. Praegune esirehv on all olnud üle 10 000 km (ehk umbes poolteist hooaega) ja tuleva hooaja kannatab veel rahulikult ära, kuigi õrn kant on sees. Kiirteede võlud.
Esirehv TDMile maksis nõks üle 100 euro, samas tagumise hind oli seal 200+ kandis ja... nii sai järjekordne Trailmax taha ostetud :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”